Bugün biraz daha düşmüştür. Global iyi satmış.
Printable View
iyi akşamlar bilgisi olan varsa aselsan zamanında en yüksek kaç fk görmüştü paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
2017 deki 46 zirvesinde 38 FK gördü galiba. Tradingview göstergelere de 'fiyatın kazanca oranı' veya p/e ratio olarak eklerseniz FK nın zamansal değişimini görebilirsiniz
2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savunma sanayi bu sene ihracat hedefi 4 milyar dolardı ve hedefi ne kadar tutturacak 2022 erileri yayınlanınca göreceğiz.
Bugün baykar şirketi ile damat bey yine yeni ihracat anlaşmasını kapmış haberlere bakılırsa. Devlet ASELSANla roketsanla sihaları donatıyor ihracat bağlantısını sağlıyor anlaşmaları özel şirket baykar kapıveriyor.
Çok ilginç şeyler bunlar.
ASELSAN da üretiyor devlete satıyor ama parasını alamıyor nedense. İhracat haram galiba aselsana. Yeni yapılan toplantıda devlet füzeleri üretmeyi seriye bağlama kararı aldı ki umarım bu seri üretimde aselsanın payı sadece devlete satış yada baykar gibi hükümete akraba özel şirketlerin ihracatı için hamalllık yapmakla sınırlandırılmaz.
Baykaradan veya Selçuk beyden bu kadar rahatsız olacağımı düşünmüyordum ama artık şu olanlara bakınca aselsana yapılan biz yaıtırmcılara yapılan muameleye bakınca ciddi ciddi rahatsız olmaya başlıyorum.
ASELSAN yabancı oranı 20 Aralık 2022 % 24,46. 19 Aralık 2022 % 24,67.
Fark % -0,22. Hisse kapanış 61,00 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Müthiş açığa satış var tahtada. Uyanık durmak lazım. Bedavadan mal kapmaya oynuyorlar gibi... Bakalım kapanış nasıl olacak.??
Vakıf yatırımın ne yaptığını anlayana aşk olsun. Herhalde bir pair trade filan yapıyor diye düşündüm ama anlaşılacak gibi değil..!!!