3 bin yıl öncede böyle düşünüyorlardı, aşk tanrısı yağmur, savaş tanrısı, cart curt tanrısı, ama bugün o millet bile buna dötüyle gülüyor.
Bilinmezlikler azaldıkça tanrıcılık azalıyor, ister kabul edin ister etmeyin.
Printable View
yiğidi öldür hakkını yeme.Sn. karakemal geçen hafta 2 kere net poz. ifade ederek..analizlerinde isabetli olduğunu gördüm.
1. si haftanın ilk başında short...düşüşün diplerine yakın long..Siyasi farklı düşünebiliriz ama İLK TAŞI ATAN haksızdır.
Burada küfür-hakaret meziyet değil..en ALASINI HERKES YAPAR.Şahsen çok orjinal hakaretleri edebilirim..sorun yok..ama bu meziyet değildir...mesela ispatlanması mümkün olan isabetli piyasa analizi yapmaktır.
Onu da o arkadaş 2 kere yaptı..
Bir insanın bir konuda derinliği bende saygı uyandırır..
gerisi laklak...avcılar kahvehanesi..
Son seçim anketlerini takip eden var mı?
Şöyle diyeyim..30 senedir...ÖYS de derece çekmiş,modern fenni yutmuş ve kendince bilime dayalı argumanlarla tezini savunan kesimin olduğu insanlarla bu konuları defalarca analiz ettik.O arkadaşlar zehir gibi analitik yanında tüm kitapları (turan d. vs..) okumalarına rağmen....bir kısmını bu tarafa çektim..kocaman bir saçmalık olduğunu gördüm..
-kimisi bu dine tabi olursa,keyfinden,sınırsız yaşamından feragat edeceğini bildiği için..
-Kimisi kendini sarmış o hayat-sosyal arkadaş çevresini değişmenin zorluğundan dolayı...
SONUÇ: GÖZÜNÜ GÜNEŞE KARŞI KAPATAN GECE OLDU SANIYOR...
Diyanet işleri baş. dilekçeyle başvurdum...Açalım bir KREMATORYUM.Küller çiceklerde vucut bulsun..Neden kişileri bir inanca ait olmaya zorluyoruz ki?
Bu konuda karşılıklı ikna-münazara olabilir ama asla dayatma olamaz.
Kesinlikle o fırınlar olmalı.
3 bin yıl sonrada bu zamana dötleriyle gülerler..
Çöp denizinde yaşanan, kibir çağı..