FX piyasada TL long pozisyon için neden uzun vadeli swap olsun? Ayrıca FX piyasası 1'e 100 hatta 1'e 200 belki de daha yüksek kaldıraç imkanları sunuyor.
Printable View
Fed onu yapacak vatanina donecek oyle yapacak 10 yillik 10 olcak dolar kalmayacak hicbir ulkede fln da fisman da.
Yillarca zirladilar ... olmaz diyen kimdi .. bendim.
Simdi o iddia edenler kaldimi ortada hepsi tuydu :)
Dolar tl cift haneyi dahi gorecek
Fed sahin güvercin koyun fln.. hikaye bunlar
Vasat ,populizm,ortaya karışık,bir derisine bir kasnağına yazan arkadaşlar hop size diyorum bora bey öyle yazmıyor siz de öyle yazmayı bırakın çıkın ortaya yazın açık açık işte.Laf sokuşturduğumu iddia ettiğiniz konuda çok şey yazardım da yazacağım şeylerin muhatapları ya forumda değil ya da konuya girmek istemiyorlar.(bu arada siz bir şey yazarken hep fikir beyan ediyorsunuz ,ben laf sokuşturuyorum di mi ,hayır kavramlar belli olsun tartışırken diye yazıyorum)Zaten küllenmiş bir tartışma.Benim sadece nıckım hakem yoksa tarafım hep belli.Uslubum genelde pek kırıcı olmasın diye özen gösteririm . Yazılarımdan belli oluyordur diye düşünüyorum ama anlamayanlar için gene yazayım siyasi görüş olarak muhalif bir insanım,ekonomik görüşlerim kısaca bizim ekonomi için kullandığım mokoko kelimesiyle özetlenebilir.Özel konularda ise neyi doğru bulduğumu hep yazdım genelde hiç sen de haklısın sen de haklısın demedim.
Ne kadar terörist varsa temizlenmesini çok istiyorum. Amma velakin doğru zaman mı doğru yer mi tartışılır. Trump değil Pentagon ne diyor ona bakmak lazım. İnşallah karizmayı çizdirecek terso bir durumla karşılaşmayız Fırat Doğusunda. Yaz aylarında Rusya ve Suriye bir denedi de. Sonucu iyi olmadı. Ha vakti gelecek o itlerle baş başa kalacağız elbet. Belki de vakit gerekli önlemleri alıp soteye yatma vaktidir. Sonu iyi olur İnşallah.
Sn bigmaster farkettiniz mi altın hafiften gidiyor.Hareket başladı mı ne.
Valla şimdiye kadar öyle oldu haklısınız.Ama altın topiğinde bir arkadaş yazmış .Fınancıal timesde bir analist, bir haber gazetenin 13. sayfasındayken para eder manşete çıkarsa vakit çok geçtir diye.Zaten herkes altın coştu şu bu demeye başladığında geç kalmış olabiliriz.Şimdilik umut etmekten başka çare yok,bekliyoruz pusuda:)))))))))