Printable View
Alıntı: Originally Posted by ariston Yapı kredi robotu piyasa bozucu işlem yapıyor diye düşünüyorum. Dünya robot veya akıllı zeka konseyi kurulmuş, kurallar belirlenecekmiş. SPK onay almayan robotlara belirli bir işlem hacmi kotası koymalı. Valla gözleminizi bilmem de, ykb'de mükemmel bir alış setup oluştu. Ben de sinyal gelince değerlendirdim..
Alıntı: Originally Posted by BaşKara Valla gözleminizi bilmem de, ykb'de mükemmel bir alış setup oluştu. Ben de sinyal gelince değerlendirdim.. Bu her hissede işlem yapan bir robot. ML robotu destekde alıp dirençde satıyor, ykb robotu dirençde alıp destekte satıyor.
Alıntı: Originally Posted by akcay şu tcell in satış fiyatını bi çözebilsek paraya para demeyizde işte riskli :) devlet bu fiyattan yukarı almaz bence temmuz vadeye shorta misss.... :he:
Alıntı: Originally Posted by akcay herkeste endeks için asla düşmez algısı oluştu değil mi? Sonrası ne olacağını ben biliyorum.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Sonrası ne olacağını ben biliyorum. benim kuzucuklar sakin sakin bekliyor... https://i.hizliresim.com/dQiX80.jpg
Alıntı: Originally Posted by Volna hadi diyelim Beşiktaş başkanı bu şekilde tehdit ederek kredileri yapılandırdı ödeyemiyorum diye. bu şekilde konuşan bir klube bundan sonra hiç bir bankacı kredi veremez. itibar riski diye bir şey var. itibar sıfıra inmiştir. böyle bir şey denir mi yav. BEŞİKTAŞ KULUBÜ BAŞKANI ÇEBİ: BORÇ YAPILANDIRMA OLMAZSA BANKALAR O PARALARI UNUTACAKLAR-BLOOMBERG HT Devlet bankaları verir... hemde daha düşük oranlar ile... nede olsa bjk taraftarını küstürmemek lazım... seçimde lazım olurlar :)
Alıntı: Originally Posted by hsnlsl Devlet bankaları verir... hemde daha düşük oranlar ile... nede olsa bjk taraftarını küstürmemek lazım... seçimde lazım olurlar :) devlet neyle veriyor . halkın vergisinden yaz kızım görev zararı. topçular rolex saat takacak diye biz kulüplere yardım ediyoruz.
Alıntı: Originally Posted by Volna hadi diyelim Beşiktaş başkanı bu şekilde tehdit ederek kredileri yapılandırdı ödeyemiyorum diye. bu şekilde konuşan bir klube bundan sonra hiç bir bankacı kredi veremez. itibar riski diye bir şey var. itibar sıfıra inmiştir. böyle bir şey denir mi yav. BEŞİKTAŞ KULUBÜ BAŞKANI ÇEBİ: BORÇ YAPILANDIRMA OLMAZSA BANKALAR O PARALARI UNUTACAKLAR-BLOOMBERG HT bu ne ya herkes mafyacılığa başladı sarı taksi sahipleride yeni plaka çıkarsa istanbulu kitleriz diye tehdit savuruyor.Kulup başkanı çıkıyor bankaları tehdit ediyor. Kurtlar vadisine döndü ülke.