Şöyle yapalım, sen beni ben seni, ağzımıza almayalım, mesajlarımızı okumayalım, olur mu😅
Printable View
Şöyle yapalım, sen beni ben seni, ağzımıza almayalım, mesajlarımızı okumayalım, olur mu😅
Thyshine yapma su ekran görüntüsünde ne var Allah aşkına? bu bir sitem cumlesi ha diyelim ki kötü cümleleri olmuş olsun insanları görmeden fikrini bile bilmeden ne kadar tanıyabiliriz.
Bakın ben bu hissenette bir hissede biriyle tanıştım aman Allahım her gün tartışıyoruz ama her gün dedim telefonumu veriyorum ara tartisalim kavga çıkacak :) o zaman iyi ki beni aramamıs.
Sonra belki bir yıl geçti bir birimize karşı o kadar ılımlı olduk ki tanıştık görüştük ve o artık benim yemin ederim ki idolum. Yani hisse nette en çok tartistigim kişi tanışınca konuşunca benim idolum oldu sadece borsa için değil hayat felsefemi değiştirdi. Normal hayatta bir şey yapacağım zaman bile onu arar fikrini almak istiyorum. Peki yani ben şimdi onun neyine kandım arkadaş. Ne oldu biliyor musunuz on yargılarımi yıktım konuştum tanıştım.
Boş verin kapatın artık şu konuları önümüze bakalım ya bu en güzel şey değil ki kötü bir şey mi diyorum önümüze bakalım. Eğer yapmıyorsanız bir birinizle konuşmayın bu kadar basit. Lütfen rica ediyorum kapatın artık şu muhabbeti
thyshine senin art niyetli olduğuna inanmıyorum ruh haline göre yazdıklarından etkilenip ters cevaplar vermiyorum yani sana önyargım yok.Tunahan ile genel kurulda karşılaştım tanıştım eminim sende tanısan onun artniyetli olmadıgına yuzde yuz emin olurdun.sanal dünyada adı ve soyadını kullanacak kadar özgüvenli ve dürüst bir arkadaş.
Ben çelişkiyi gösterdim, konu benim için kapanmıştır.
Karaderelş bu arada çok alakasız biley sorucam 7756 bu sayı sana bişey ifade ediyor mu?:)
"Şirketi kötüleyerek ne yapmaya çalışıyorlar "diyor bazıları. Kimse şirketi kötülemiyor, mevcut durumu dillendiriyor. Şirketi övüyoruz, diyenler bilmiyorki, yatırımcıyı vurkaç çinin kucağına atıyor.Birde begenmiyorsan sat git diyor ukela. Adam güvenmiş, yazılanlara aldanmış, reklâmlara kanmış polho almış. Diğer kağıtlar uzaya gitmiş, bu yerlerde. Şimdi zararda ki adam satamıyor. Diyorki ya bu giderse,yada öteki çok gitti daha fazla gitmezse. Benden fazla akıllı olduğunu iddia ediyorsan, benimle aynı kâğıtta ne isin var. Ben kötüysen, sende benimle aynı konumdasın. Herkesin tasarrufu kendine. Bazı düşükler, karekter yoksunları cevap veremediği yerde bittiğinde küfre başlıyor .kimsenin şeyinde asker yok. Sen küfredersen bende ederim .ytd
Burada yatırımcı görmek hoş. demek ki doğru yoldayım. benim borsa maceram 98de başladı. 2005 martından beri de takip ederim. 2005ten bu yana yediğimiz darbelere rağmen Allah'a şükür iyi durumdayız. en büyük darbeyi batıçimde yedik. hikayesi uzun ama kısaca yazayım. 2005 ağustosunda oci batıları toplamaya başlar. ismail tarmandan da 15 eylül 2005te toplu mal alır ve niyetini belli eder. o zaman finansal yatırımcıyız demişler ve o günkü batıçim yönetimi de buna inanmış. :) biz de neyimiz var neyimiz yok bir gün sonra batıya gömmüştük. 1.5 yıla yakın bekledik. 2007den hemen önce oci yüzde 22lerdeyken (zorunlu çağrı yüzde 25 idi) sabrımız tükendi ve sattık. adamlar yüzde 25i beklemeden gönüllü çağrı yaptılar. buradan çıkan sonuç "şartlanmayacaksın". sonra çağrı haberi gelince batıyı almak mümkün değil. soke aldık 4ten.. 2007 şubat sonu.. 2008 krizinde 0.58e kadar düştü.. paramız 7de 1 oldu. 2008 krizine 0 nakitle ve yerlerde sürünen sökeyle girdik. o dönemde söke o kadar ucuzdu ki bazıları söke klinker üretiyor mu diye sormuştu :)
batıçim neden el değiştirdi? 3 hata işi bitirdi. sökenin 2008de alınan çede karşı yatırımı 2013te başlatması ve 2018de bitirmesi ayrıca yanlış enerji yatırıımları. ama en önemlisi egosu yüksek, sağır bir yönetim. tam 9 yıl sökede geçti.. zararın neresinden dönersek kardır.
ben polhoyu batıçime benzetiyorum. yönetimin batıdaki eski yönetim gibi olduğunu sanmıyorum.. en azından ego olmadığını duydum ki bu çok çok çok önemli. herkese hayırlı ve bol kazanç dilerim.