Printable View
Alıntı: Originally Posted by xxtrader Sen bir el atsan hareketlenecek ama cebinde akrep var... Çarli sen satmazsan gitmez bu kağıt. Kendinle birlikte ky yi de yakma [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by güccükyatırımcı Çarli ben gariban bağkuremeklisi'yim, benim param dünyanın en kıymetli parası. :( sen bilirsin sonra ah vah etme derim...
Alıntı: Originally Posted by mterdemli Çarli sen satmazsan gitmez bu kağıt. Kendinle birlikte ky yi de yakma [emoji3] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 hafta süre koydum gitti gitti yoksa ben gideceğim...sabredin 1 hafta daha....
Masallah tren kalkti sonunda...bol sans...
Alıntı: Originally Posted by xxtrader Masallah tren kalkti sonunda...bol sans... Yolunuzda bahtınızda açık olsun efenim, yolculuk nereye ?
Alıntı: Originally Posted by güccükyatırımcı Yolunuzda bahtınızda açık olsun efenim, yolculuk nereye ? 2.60 larda inerim fazla beklemem...cok mu dedim...
Alıntı: Originally Posted by xxtrader 2.60 larda inerim fazla beklemem...cok mu dedim... Gönlüne göre olsun, azmı dedin çokmu dedin ALLAH bilir bekleyip görürüz..
Alıntı: Originally Posted by güccükyatırımcı Gönlüne göre olsun, azmı dedin çokmu dedin ALLAH bilir bekleyip görürüz.. Agzimizdan cikti birkere bakalim..