Ayrıca arkadaşın dediği gibi yeni kişilerin (yani ben) gelmesi de iyidir.. Yeter ki aracı kurumlar dalgalandırmasın.... Ortalığı..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayrıca arkadaşın dediği gibi yeni kişilerin (yani ben) gelmesi de iyidir.. Yeter ki aracı kurumlar dalgalandırmasın.... Ortalığı..
birde şunu belirtmek istiyorum MİNE TOZLU hanımın bizlere ispatlayacak bir şeyi yoktur en büyük ispatını kanlı canlı hepimiz görüyoruz ansa'yı nerelerden aldı nerelere getirdi bizler ky olarak istiyoruz ki 3-5 günde herşey olsun bitsin zengin olup cebizimiz dolduralım öyle bir dünya yok malesef atalarımızın dediği gibi tekkeyi bekleyen çorbayı içer ytd
Abi 3 5 günde kimse zengin olmuyor da hareket başladıktan sonra alan adam doğru zamanda aldigi için daha çok kazanıyor bu her hisse için geçerlidir doğru zaman yoksa tekkeyi 2 yıldır bekliyoruz bi zahmet kalksın artik...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twıtter den okudum
hatun kişi 400 milyon yatırımdan bahsediyor.WAW
ilk önce şti mizin öz sermayesini artıya geçmesidir..kısaca daha fazla tahsisli lazım
çok fazla tahsisli çok fazla lot kapiş
fazla ortağımın olması da işime gelir ayrıca kimseyi istemiyor değilim şahsım adına haddime de değil nacizade 0,32 lerden beri burda olduğum için in cin top oynuyordu kimseler yok tu selofan aır ı hatırlıyorum.
çokluk olsun bereket olsun hepimiz kazanalım.
Eşleşme 64 diyo:)
O marbaşın ayak oyunları
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa10f86ad7.jpg