Beklenen oldu, bedelli kararı alınmış, hayırlı olsun ytd
Printable View
Beklenen oldu, bedelli kararı alınmış, hayırlı olsun ytd
KAP : TSPOR :
Şirketimizin 500.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 100.000.000.-TL olan çıkarılmış sermayesinin; tamamı nakden karşılanmak suretiyle (% 200 bedelli) 300.000.000.- TL'ye çıkarılması ile gerçekleşecek sermaye artışından elde edilecek fon ile ilgili olarak Şirket Yönetim Kurulumuzun 23.01.2019 Tarih ve 66 Sayılı Kararı ile kabul edilen 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor' uyarınca sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerleri ve oranları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.
" Sermaye artırımından elde edilecek fonun
% 5'i Şirket'in finansal borç ödemeleri
% 85'i Futbolcu ücretleri, kulüplere bonservis ödemeleri, teknik kadro ücretleri ve diğer çeşitli borçlara ilişkin ödemeler
% 2'si Vergi ve Sosyal Güvenlik Kurumu borçlarına ilişkin ödemeler
% 8'i Çeşitli tedarikçi borçlarına ilişkin ödemeler ve işletme sermayesi ödemeleri."
için kullanılacaktır. Kullanım yerlerine İlişkin fasıllar arasında Yönetim Kurulu kararı ile geçiş yapılabilecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Ulan 3 gündür TS 'deyim, bana mı denk geldi yani ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun futbolcuların parasını ödeyeceğiz. Valla trabzonsporluyum iyi ki yenemedi başakşehiri yoksa ky atlayacaktı hisseye
yazıklar olsun spk ya tayyibe mektup yazalım onaylamasın bakın kervan saray mağdurları gibi olamıyor futbol taraftarı bora mağdurları onlar toplanıyor ses getircek eylem yapıyorlar bişi değişmiyor belki ama böyle böyle olacak ya o işini kötü yapan kişiler bu ülken kovulacak yada bu düzen değişecek yoksa borsada çok insanın canı yanar insanlara aç gözlü gözlerle bakmamak gerek genelde küçük yatırımcılara aç gözlü bakılıyor oysa ufak tefek birikimleri ile sizin onay verip şirket diye halka arz ettiğini şirketlerin hisselerini alıyor bu şirketler kötü ise neden a grubunda işlem görüyor bir sürü soru
https://www.borsagundem.com/haber/ke...ykirdi/1381296
daha önceki bedellide boğazıma kadar malda idim mecbur katıldım şu an bugun ufak bir miktar almak istedim 1,47 den geçen sattıklarımı almadım iptal ettim zaten son günlerde yenilgiden sonra gereksiz bir baskı vardı elinde olan arkadaşlarım elimde var gibi içim acıdı tüm samimiyetim ile söylüyorum daha önce %300 bedelli olduğunda fiyatlar daha yukarda 5 7 arası gidip geliyordu şu an uzun bir aradan beri 2 tl altında olan hisseya kim ne kadar katılacak kulup elindeki payı %49 du anırım onlar nerden para bulacak katılacak aklım almıyor tabi kata kulli ile işler nasıl olacak göreceğiz
Kusura bakmayın çok fazla yazmam sadece okurum. Bilen ustatlar yazabilrmi benim maliyet 2.70 ve 5000 lotum var. Sizce onaylanirmi bedelli ve ben ne yapmalıyım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse başı ne kadar ödememiz lazım arkadaşlar bilen birisi net bişeyler yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi