Bugün cok sevinmişsindir yıktım tahtayı diye yarın birgün tepki yapar unutturum olanlari diyorsun ama yanılıyor sun
Printable View
Bugün cok sevinmişsindir yıktım tahtayı diye yarın birgün tepki yapar unutturum olanlari diyorsun ama yanılıyor sun
ciddi anlamda itibar kaybina ugradiklari kesin info yatirim olarak
buyuk terbiyesizlik yaptilar
tamam kisa vadecileri mutlu etmemek adina prim konusunda onunu tikayabilirsin tahtanin ama bir stabiliten olur, kademe anlayisin olur abuk subuk yangindan mal kacirirmis gibi hareket etmezsin
biz artik bu hareketleri ezberledik son 30 yilda ama hem info yatirim olarak yatirimciya hizmet verip hem de kucuk yatirimciya darbe vurursan bu bugunde yarinda aklinda kalir insanlarin
cunku sen bu isi yapiyorsun bu insanlara hizmet veriyorsun sektorun bu
dedigim gibi 12 gibi bir ortalamaya cekip kademelere 30-40 bin alis satis yazip tahtayi kimildatmazdin herkes isine bakardi kisa vadeciler de bu is olmayacak der cikar giderdi
biz zaten burdayiz problem yok
yarin muhtemelen seebest dususe devam edecekler sabah artik bir klasik oldu ! yarin serbest dususten alim.yapmayi hedefliyorum hayirlisi hakkimizda! bugun izledim aslinda niyetim vardi yarin ruchana gecis konusuna da bakacagim
itibar zor kazanilir cabuk kaybedilir
Abi, şirketin özsermaye sadece 85 milyon.. önümüzdeki 2 çeyrekte bile bu özkaynağı 2 misline çıkarabilme ihtimali var.. Sadece 2 çeyrekte hadi bilemedin 2,5-3 çeyrekte özsermayesini ikiye katlayan bir şirketin değerlemesi hangi rakama göre yapacaksın ki :) Çok ciddi bir büyüme, bence bunu göz ardı eden ortaklar var. Bu şirketin şu an 50 milyon lira elinde nakit vardır ve %2'den kullandırsa her ay 1m ilave faiz geliri olur.. Bedelli ve son çeyrek itibariyle şirketin kullandırabileceği 0 masraflı kendi parası 50+35+65= 150 milyona çıkacak.. her ay ilave 3m faiz geliri.. Ben değerleme yapmakta gerçekten zorlanıyorum. Eurobond, swap, opsiyon, yurtdışı piyasa işlemleri, yurtdışı yabancılara alım satımda aracılık..
4. çeyrek sonuçları şirketin potansiyelini ciddi manada ortaya koyar, 30+ gelirse bu iş tamamdır..
Benim beklentim de benzer ama kötümser 100m yazdım 2021 için ki hem güvenli tarafta kalalım hem de gaz veriyor demesinler.
Ben alırken genelde mesela günlük 20 30 bini gecmemeye çalışırım ki maliyet dengeli oluşsun tek noktada yapmam haftada da mesela 100 bunden fazla mal almamaya çalışırım.
Yeminimi bozdum lan diye sokacaklar tahtaya kol bacak o olacak :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seneye yıl sonuna; büyük felaketler olmazsa özkaynakları min 350 -400 mio olur ; piyasa değeri 1,5-2 milyar; çeyreklik 50-80 mio kar yazar. Buda burda dursun..
Günlük volatilite önemli değil; teknik bu kadar sığ tahtada çalışmaz, boşuna trend çizmeyin.
Bana aldanmayın aceminin tekiyim; maldayım duygusal yazıyor olabilirim; ancak işleri kötüye dönmediği müddetçe buradayız inş.
Saygılar selamlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0ef0d70040.jpg
İsmen başlığında kartopu isimli üye günlük olarak aracı kurumların toplam işlem hacimlerini paylaşıyor. Alıntılıyorum, kendisine teşekkür ederim. BİST’te Gedikten 20M gerideyiz ama Viopta biz 400M farkla öndeyiz. [emoji108]