Genel kuruldan bedelli beklentiniz mi var?
Printable View
patron üçkağıtçının önde gideni senelerdir milleti kanser ettiler??? 2016 gördüğü 16 ile17 tl li fiyatlara dahi gelmedi spek dediğiniz adamlarda patronun adamları olup onsuz nefes bile alamazlar türk borsası kokuşmuş olup üçkağıtçıları oyuncağı olmuştur??????? 2016 yılında yatırım amacı ile alan vatandaşa bugünkü maliyetı tl olarak 30tl civarı olup kuliyen zarardadır, borsa yatırım aracı olmaktan çıkmış resmen kumarhaneye dönmüştür ???
Dogru zamanda hisseye giremeyen icin durum vahim. 5'den 15'e gitti ama maliyetini dusuremeyen varsa bu firsattan yararlanamadi.
Benim sasirdigim sey abd kongresinin karari yaptirimlar vs onumuzde dururken ve yabanci takasi borsada dusuyorken hisselerdeki ralli neyin nesi?
13 Aralık 2019 Cuma günü Bagfaş 13.60 kapattı. Bugün borsada çok hareketli birgün yaşandı. Endeks 111.900 leri gördü ve 110.000 lerden kapattı. Dolar ise 5.82 lerde.
Haftaya 16-20 Aralık 2019 haftasında bi düzeltme yapması normaldir. Benim beklentim 2-3 gün düşüp yeniden toplamaya başlayacaktır.
Bagfaş 14 Kasım 2019 da yani 1 ay önce 15.00 leri test etti ve 14.70 lerden kapatmıştı.
04 Ocak 2019 kapanış rakamı 4.65 idi. Bakalım 04 Ocak 2020 de nerde olacak?
2020 yılı Nisan Mayıs aylarında 22-23 TL civarına yükselirse bu normaldir. Zaten Garanti Yatırım da bu rakamlara işaret etti.
Şu an itibariyle hala %50 kazandırma potansiyeli var.
Bu yazdıklarım bilgi mahiyetindedir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Herkese bol kazançlar...
Hayret yatay piyasada vermediler Henüz bugün. Haber mi bekliyorlar yoksa gün sonunda mı gelecek sopa.