Hocam,biz sanırım bağlanıp buralarda ömrünü tamamlayacaklar sınıfına giriyoruz.. Sıkıntı büyük yapacak bir şey yok...
Printable View
Burda ky nin zararda oldugunu tahmin etmiyorum ancak birkaç by mal da...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekürün burunu uzunu da kauıplarda nerde ki? gs aldırıp duruyordu, burda da sattırmaya çalışıyordu :kahkah: gs de onun kulaklarını iyi çınlatıyor.haber verirsin.
doğrucu davut bey, net sordum, hep doğruları yazıyorum yazmışsınız ya, sizde bu hisse şu an var mı yok mu? net cevap verin doğruları tekrar yazın lütfen.
hisse var da karamsar iseniz , yalandır.
hisse yok ta karamsar iseniz daha alta maliyet için bekliyorsunuz demektir.
bende ne hisse var ne alır satarım lanet gelsin kimse de almasın satmasın diyorsanız o zaman her dakka burda ne işiniz var?
madem bizleri uyarıyorsunuz :) bizim düştüğümüz hatalara başkaları düşmesin. sizin gibi ky yi düşünen birisini forumlarda bulmak çok zor. :oleyo:
hisseniz var mı yok mu? ya da kaç gibi maliyet bekleyelim? lütfen bizi tekrar uyarın.
yatırım tavsiyesi olamaz.
Buna göre burda ky kalmışmıdır!?ytd...!!!
Saygım var size üstad tabiki yetersiniz, bizim içinde; malda yalan mulkte yalan, gel sende biraz oyalan mantığı var....burada ralli beklentisi oluşturup insanlara umut pompalanması ama rıza göstermekten kaynaklı....ytd...!!!
yavas yavas bir cıkıs var gibi bu kagıdın karakteri yavas yavas cıkıp sonra birden cıkısı hızlandırır bizde bekliyoruz