Demekki mrclisde.gorusulme beklentisi bile 70 tl.onu ogrendik ytd
Printable View
Demekki mrclisde.gorusulme beklentisi bile 70 tl.onu ogrendik ytd
55 oldu bravo spek!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://yadi.sk/i/WAyW-4FhLDUbmw
Salı günü başkan meclis karar bağlayacak dedi, neyi bağladılar? Bunu planlı yaptıklarını düşünüyorum. Bu plan tadilen zaten komisyondaydı. Gündeme alınması demek kabul edilmesi veya reddedilmesi için meclis oylamasına sunulması demek. Oylama falan olmadı veya ben görmedim. Niye tadilen komisyona sevk edildiği bile açıklanmadı. Oldu bittiye getirip kaldırdılar. Sanki ilk defa meclise geliyormuş gibi sevk ettiler. Oyunun daniskası çevrildi. Benim anladığım bu.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok ilginç şeyler birileri bekletiyor orası açık artık, dün net olarak belli oldu.
Dün her b*ku mecliste tartıştılar. Hangi konserde, hangi sanatçıya kim kaç para vermiş, akp ne yapmış chp ne yapmış birbirlerini yediler. Hak hukuk müdavimi chp' de paranın rantın herşeyden üstün olduğunu dün ispatladı bize.
Amacım siyaset yapmak değil yanlış anlaşılmasın, hissiyatımı ve gözlemimi paylaştım.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi bokun ayrı renkleridir
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beklenti devam izlemeyin bence bayramdan sonra izleyin yada %50 %50 yapın dün 1/3 elden çıkardı idim gelsin aşagı yerine korum..
Alnus denen kurum sabahdan beri 100 000 lot işlemi var, toplam hacimin 2/3 ü ne denk geliyor. Robot işlem muhtemelen ancak spk bunlara dur demeli artık, dün de bunlar işlem yapıyordu. Ky nın suyunu sıktılar doyamadılar spk eminim izliyor ama dokunmuyor maalesef.