+1 .......
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tripot kamera ve zeka 8 vizyonda.
galiba mb faizi indirmekle kararlı çünkü bankalar kredi pazarlama falliyetine özeliklle internet medyası üzerinden hız verdiklerini gözlemliyorum...
doları daha doğrusu dövizi patlatacak harekete niyetlenmişler ,analaşılan kısaca
"At arpayı atın önüne yesin dehleyi dehleye"
yakın zamana kadar buarda gırgır geçerdik ,Reis çaktırmadan dolarda Rabia işareti ile dört olsun bizim olsun diye sinyal mi vermek isterdi diye... bırakın dörü a'handa sene bitmeden 10 falan olur iddaları ayyuka çıktı...
nasıl olsa istatistik kurumu diyecek ki tüketici enflasyonu 12 ....
Deli deliyi tekkede yav şak yav şağı youtubede bulurmuş
s.p. yeni videoyu yayınlamış, spoiler olmasın ama ana konu sadat isimli özel askeri örgüt ve onunla ilgili yasadışı silah ticareti, işidle petrol ticareti vb...yine malum şahısı ayrı tutmuş herşeyden...
Haberden alıntı:
TİCARET İÇİN ÖNCE KÜLLİYE'YE GİDECEKSİNİZ"
Pandora'nın ilk kutusunu açtığını belirten Peker, iddialarına şöyle devam etti:
"Şimdi Suriye'de ticaret yapmak için ne yapmanız lazım biliyor musunuz? Metin Kıratlı bey var. Tam makamıyla söyleyeyim; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı. Külliye'de ona gideceksiniz ama bir, iki kamyonluk işleri söylemiyorum. Büyük hacimlileri söylüyorum. Kaçak petrol, çay, şeker, bakır ikinci el araba bunlar milyarlarca dolarlık para. Suriye mücadelesi için parayı kim verdi? Biz, devlet verdi. Kim şehit oldu orada? Millet. Şimdi orada yapılan ticareti anlatacağım. Oradan onayı aldıktan sonra Medya Grup var; Murat Sancak ve Ramazan Örtük.
BİR DAHAKİ VİDEODA BAŞ BAŞA KONUŞACAĞIZ TAYYİP ABİ"
Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi. Beraber baş başa abi, kardeş olarak. İnsanlar dinleyecek açık delillerle ve bir de normal bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz abi, bunu bütün dünyaya göstereceğim.
https://www.karar.com/guncel-haberle...ideo-1-1618515
Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar.
https://m.youtube.com/watch?v=sYvs-m...ature=youtu.be