Patron 2.5 milyon daha satmis
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patron 2.5 milyon daha satmis
Herseyden once aile arasinda kullanip alisik oldugun uslubu tanimadigin insanlara karsi kullanmak dogru degil.
Photoshoplu ekran goruntunu ben ne yapayim. Bir ton yazdin kazandim ettim diye. Ben de salliyorsun diyorum dolayli olarak. Tahta yatayda oldugu gun yazarsin tavana, sonra da silersin. Cevrilecek uzatilacak bir durumu yok bunun.
Sasa, bedelsiz bölündüğünde 50 lira altına gelecek teorim her geçen saniye hedefine doğru ilerliyor.
Ben bugün tavandan 500 lot satıp, 124ten aldım, macerasız viski parası diyoruz buna. Sen adi bir yalancısın diyen varsa çakarım oyak smssini. Al sat bizim işimiz.
İyi akşamlar Sasa ,
Zaman ve sabır en büyük hazinedir.
Bugün son 10-15 dakika ekran başında değildim. Neler olmuş.
Unutmayın “ patron sizsiniz”
Her zaman kendi kararınızı kendiniz verin.
Ben tek hissede olmayı sewmiyorum. Bana göre farklı sektörlerden 5-6 hisse yeterlidir.
Herkese iyi akşamlar
Sewgiler
Beetlejuice
İyi akşamlar abi, bir şey yapmıyoruz. 2023 bölünmesini bekliyoruz sinsi sinsi:)
Günlük kar zarar adamı bitirir 50 film donuyor amk şirkete odaklanmak gerek yatirim yapsın bitsin vb uzuncu olmaz isek zaten Nakitte beklemiyoruz eririz varsın düşsün çıksın hisse değil şirket dev 1 lira kıredi değil 580 milyon avro ...Ytdegil 10 yıllık o parayı veren bekliyor biz go.t kadar para ile bekleyemiyoruz uzun olmak şart bu piyasada artık endex düzeltme mi yapar sahamı kalkar sasa 80 mi olur 150 mi onu görmek istiyorsak hu şart. Neyse ytdegil herkese bol kazanclar
Tahtadaki savaş bitmezse bu isin sonu yuksek ihtimal yüksek bir bedelli ile biter