Yıllarca şişe hissesi yerine evde şişe veya cam vs biriktirsek acaba ihya olurmuyduk.
Şişeleri köşeye fırlatıp sirtaki yapan arkadaş nirde? Sirtakici.. ytd
Printable View
Yıllarca şişe hissesi yerine evde şişe veya cam vs biriktirsek acaba ihya olurmuyduk.
Şişeleri köşeye fırlatıp sirtaki yapan arkadaş nirde? Sirtakici.. ytd
Ayın 28 i yarım gün, 29 u tam gün tatil. Aylık kapanış için 6.5 gün 7 çubuk daha var.. ytd
vadeliden dönüş oldu bugün %50 sini 3 hisseye pay edip alış yaptım.yarın da kalanla alış yapıp çalı arkasına geçeceğim.endeks çok sıkıntılı büyük risk alıyoruz ama huylu huyundan vazgeçmez.
bir elektrikli araç hedefi belirledim 1 yıl içinde dolar bazlı x3 lazım bakalım hedefi tutturabilecek miyiz yoksa ikinci el arabam ile devam mı:)
portföyü de buraya tarihe not düşeyim de ömür yeterse seneye bakıp güleriz.
İŞFİN 0,3 $ hedef 1$ ağırlık %50
ŞİŞE 1,15$ hedef 2,5$ ağırlık %30
TKNSA 0,75$ hedef 2$ ağırlık %20
YTD
Moza hc sodalarla aldığın araba mı şimdiki bindiğin?
Bende 18 yıldır bindiğim aracı sırf karavan alıcam diye geçen sene değiştirdim. Karavanı bu sene aldım, Elektrikli hep gönlümden geçti ama karavan çekilmesi nasıl olur diye biraz kafamı karıştırdı. Aslında hybrid daha mantıklı görünüyor, trafiği yoğun ve ulaşım mesafesi uzun yerler için! Yılda bir iki kez tatil yoluna çıkacaklar için!
Elektrikli için oto sanayi henüz oturmadı, 2030 ve sonrası gibi bizim ülke için.
Bu paylaşımın geçmişte dejavu gibi oldu bana! O süreçte aldığını hatırlıyorum ve sonu da öyle olur diye umuyorum..
bu aralar ummaktan başka seçimde yok gibi! Ytd
evet soda dan aldığım araç hala duruyor:)senin karavan da hayırlı olsun.güzel zevk.ben biraz daha rahatıma düşkünüm karavan-kamp işi bana göre değil ama hakkını verene çok güzel hobi.
hybrid 2 motor 2 bela ben hiç hybrid bakmıyorum ya tam elektrikli ya da içten yanmalı olsun.Hyundai ioniq 5 çok beğendim. ortalama 500 km menzili var zaten senede bi kaç kere uzun yol yapıyoruz o yüzden mantıklı bir seçenek gibi geliyor karavan çekme hususunu bilmiyorum teorik olarak torklar yüksek çeker ama hiç araştırmadım.
bakalım endeks 7binleri görürse biz hedefe 12 ayda varamayız.ancak 8400 den falan dönerse bir umudum var:)
Teşekkürler hc ne hobisi beya ! O kadar zengin işi değil benimkisi. 1 tane oturduğum ev, bindiğim araba ve yazlık niyetine karavan işte basit bir yaşam şükür. Ha deprem vs olurda yaşarsak kafamızı sokacak küçük minnak bir şey!
Çocuk büyüdü tatil vs zaten zor!
Kötü bir yaşamım olsada geçmişte, şimdiyi görünce diyorum ki benim yaşadığım kötü yaşam aslında iyiymiş! Umarım gençlerimiz, çocuklarımız iyi şeyler görür! Bak yine bir ummak var. Hergün bir sonraki güne umarak yaşam. Ytd