*İşin özü şu piyasa muazzam FAVÖK lemi ilgilenecek. Yoksa Net karlamı ??
Printable View
*İşin özü şu piyasa muazzam FAVÖK lemi ilgilenecek. Yoksa Net karlamı ??
*Aslında bu senedi 2,50 deykende yazdık favök sayesinde fiyatlandı. Favök'ün yataşın çok üstünde olması ve yapısal reformların devamı bu senedi bu noktalara taşıdı. Bunun devamı neden gelmesin.. Yarın ola hayrola..
küçük yatırımcı yani ben beklentim yoktuki. kar bekleniyordu geldi. ky notu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Borsacı34 bende öyle düşünüyorum. İlk çeyrek bilanço açıklandığında 2,78 den 2,50 lere geriledi. Ancak burda sürekli yazdık faaliyet karı muazzam diye nitekim senet bunu daha sonra fiyatladı. Yarın ve ilerleyen günlerdede aynısı yaşanması dediğiniz gibi güçlü ihtimal dahilindedir.
DGKLB Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5201883
ky olarak aklıma takılıyor. euro kuru 3.94 den hesaplandı sanırım. şimdi 4.15 olduğuna göre anlık olarak karı daha az olmaz mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yarın satış olacağını pek sanmıyorum şirket yeni yeni toparlanmaya başladı.bilanco ve hasılat( takdir edersiniz ki satışların yeni başladığı dönemde ve ramazan ayı olmasından dolayı) iyi yinede 250 mil.küsur..yil sonu beklenen nedir 600 mil.3.ceyrek ben bu hedefi 4.ceyrege birakmayacagi kanaatindeyim.bekledigim KDV indiriminin yıl sonuna uzatılması ve TMSF den gelecek satış haberi bu hisseyi muazzam yerlere taşıyacaktır.ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.