Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :oleyo: :oleyo: Bilinen biryer abi :) Mustafa bey, Cemal bey sizi taniyormu, sofradan erken kalkar da kendisi? :oleyo:
Tanışamadık diyelim...:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Mustafa bey, Cemal bey sizi taniyormu, sofradan erken kalkar da kendisi? :oleyo: Aha, savaş baltası kınından çıktı
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Güzelbahçe'dekini biliyon mu..:yes: Bilmiyorum abi ama İzmir'e gelirsem ogrenirim herhal :yer:
Neyi paylaşamadık onu annamadım.. Birbirimizi biliriz...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Mustafa bey, Cemal bey sizi taniyormu, sofradan erken kalkar da kendisi? :oleyo: Abi tanimaz miyiz birbirimizi hiç ? Cemal abi erken yatarım sabaha kadar ne işim var modunda .. En güzeli :bravo: Sonuncuda suç bende ben geç geldim bu yüzden gece görüşemedik ama Sakarya'da bol bol oturduk hatta evlat Tercümanımızla da tanıştık :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bilmiyorum abi ama İzmir'e gelirsem ogrenirim herhal :yer: Ben de bilmiyorum,taciz ediyorum...:oleyo: Irakımızı alsak,balık şirketten olsa...Dadından yinmez.:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Aha, savaş baltası kınından çıktı Ateşi verdi Reha abi gece gece :oleyo: