https://www.endaenerji.com.tr/sirket...uretim-as.aspx
Printable View
Enda Enerji sahibi olduğu santrallere tam olarak % 100 sahip deil başka ortaklarda var 2021 finansal tablolarını da beğenmedim 2022 yılı yoktu 1 Milyar TL daha güzel şekilde degerlenebilirdi ben pek begenmedim ,yatırım tavsiyesi deildir...
Şirket Ünvanı Faaliyet Konusu Oranları (%) Oranları (%)
Egenda Ege Enerji Üretim A.Ş. (“Egendaâ€) Hidro-elektrik ve rüzgar
enerji santrali 74,53 74,53
Akçay HES Elektrik Üretim A.Ş. (“Akçayâ€) Hidro-elektrik enerji santrali 95,00 95,00
Tuzla Jeotermal Enerji A.Ş. (“Tuzlaâ€) Jeotermal enerji santrali 74,53 74,53
Res İyte Elektrik Üretim A.Ş. (“Res İyteâ€) Rüzgar enerji santrali 66,33 66,33
Tirenda Tire Enerji Üretim A.Ş.(“Tirendaâ€) Elektrik üretimi - faal değil 100,00 100,00
Yaylaköy RES Elektrik
Üretim A.Ş. (“Yaylaköy RESâ€) Rüzgar enerji santrali 59,62 59,62
Su Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (“Su Enerjiâ€) Hidro-elektrik enerji santrali 74,53 74,53
Ensat Elektrik Enerjisi Ticaret A.Ş. (“Ensatâ€) Toptan satış 100,00 100,0
Halka açılırken taahütü var.
Şirket ortaklıkları gibi.
Diğer konu Verus da halka arz olamamışdı enda enerji spk dan ceza almıştı.
Şimdi buradan da halka arz deneyebilir.Zaten halka açık durumda galiba şuanlarda 500 ortaklılar mecbur Spk ya gider.
YTD.
kurumsallaşma apayrı bir güvendir KY için, böylesi patron kontrolünde olan hisseler üzerinde bir denetim gereklidir. 216 dan aşşağı salmış cehennemin dibine doğru gidiyor...
Çok hissede zirvesine göre ciddi düşüşler var Naten de etkilendi yükselen trendin kırılması kötü sağlık olsun.
Genel seçimlere kadar borsanın tadı olmaz az prim kaybı yaşayan hisseler avantajlı olacaktır.
Cok sıkıcı seanslar geçiyor, 3 kağıtta birbirinden beter bi daha istirakli kağıtlar secmicem, aldığı Enda da borsaya gelirse o da iştiraki olucak , yatırım tavsiyesi deildir...