Geçen yıl KAFEİN le 5 ten bu fiyatlara verdiler bu yılda SMARTİKS le....neler yapacaklar göreceğiz..
Printable View
Geçen yıl KAFEİN le 5 ten bu fiyatlara verdiler bu yılda SMARTİKS le....neler yapacaklar göreceğiz..
Adamlar milleti iyicene bezdirip ellerindeki malı almanın peşinde..bu hakla arz olayıda onlar için iyi bir malzeme.şimdi adamlar gözü karartmışlar,yarından tezi yok hisseyi aşağılara dehlemeye başlarlar..gelsin 1.×× ler.
İzahnamede yer alacak finansal tablolar
MADDE 11 – (1) İzahnamede yer alacak finansal tablolar aşağıdaki esaslara göre belirlenir. Bu fıkra kapsamında satış döneminin tespitinde, sermaye piyasası araçlarının satışa sunulduğu ilk gün esas alınır. Payların satışa sunulduğu ilk günün belirlenmesinde, bunların varsa yeni pay alma haklarının kullanımının başladığı tarih dikkate alınır.
a) Bu fıkranın (b) bendi hükmü saklı kalmak üzere, halka açık olmayan ortaklıkların paylarının ilk defa halka arz edilmesi işlemlerinde aşağıdaki tablo esas alınır.
Satış Dönemi
İzahnamede Yer Alacak ve Özel Bağımsız Denetimden Geçirilecek Finansal Tablolar
1 - 1 Ocak - 15 Şubat
Son üç yıllık ya da içinde bulunulan yıldan önceki üç yıllık finansal tablolar ile dokuz aylık ara dönem finansal tablolar
16 Şubat - 15 Mayıs
Son üç yıllık finansal tablolar
zaten gönderilen tabloların zamanı bu ayın 15. doluyormuş...
smartiks in işleri son 6 aydır olağan üstü çok iyi miş , 2017 bilançosunu komple gönderip daha yüksek fiyatlardan halka arz etmek istiyorlarmış :) tercümesi bu
tamam şirket spk ya gönderdiğin tablollar dışında sonradan çok iyi işler yapmış olabilir ama bunun adı
maytap geçmek... insanları sabır taşına çevirdiler.
bir kaç gün sonra tekrar gönderiyoruz derler , veya kafeinin dosyaları hazır gönderiyoruz haberi düşer.
Sizin ve sn serdar kazancı yorumları benim için değerlidir sn Estival.Kastım önce halka arz yapacağım diye açıklama gönderdi geçen yıl sonu biliyorsunuz.Sonra citi de duran (bence patron malları) senetler anelt para kaybı sonrası nakit sıkışıklığına finans yatırımdan 2600000 lot verildi.Elbet anlaşmalı devir vardı sanırım.Ancak bu senetlerden 800-900 bin lot piyasaya gittiğini gördüm.Bu mallardan sanırım 500-600 bin lot 2,10-2,15 aralığından toplandı.Bir miktar daha sent var bence ve bunları toplamaya aslında spk ya bile başvurulmayan arzı erteledim demekte :) Ben daha önce bu senetler toplanmadan arzların yapılmayacağını ya da senede etkisinin senetler toplanmadan az olacağını yazmıştım.Umarım dediğiniz gibidir.Ama sanırım son olarak cafein içinde başvuracağım falan diye açıklama yollamışlardı.Senetleri sattıkları yatırımcılardan toplayamazlarsa alttan bence bu arzı da erteler bunlar :)
Saygılar.Bol kazançlar diliyorum.
Ytd.Değildir.
Ben size yazmadim mi arkadaşlar bu şirkete güven olmaz... son anda halka arz olacaksa bile aracı kurumu tekrar degistirdik derler bunlar bizi kekliyor yemliyor diye.. 2 yıldır kopyala yapıstır haberlerle KAP'a bildirimde bulundular. en son 1 0 Kasım da smartiksle ilgili metro yatırım adımıza basvurdu dediler...
bunların yaptıgı resmen kucuk yatırımcı dolandırıcılıgı su anda elimde yok aralık ayında vardı ve SPK'ya gerekli şikayetleri yapmıstım ama umarım bu dolandırıcıların ayagını ters duz edecek biri cıkacak ve bizleri aldatlamanın cezasını kesecek..
bu arada Anel Telekom ve Gerel patronları bu beceriksizlerin cezasını verdi bunlarda sesi solugu cıkmayan bizim gibi kucuk yatırımcıların kanını emmeye calısıyor.
bir kaç günü kalmaz kafein haberi düşer , spk ya gerekli başvurular yapılmıştır diye. birazda tahtayı öyle oyalarlar :)
Ben böyle uyanık patron görmedim :kahkah: eline almış HALKA ARZ SAZINI çal babam çal,çal babam çal :kahkah:
bir sazla bin kişiyi uyutuyor :)