hepsi badem oldu osman. sodayı bu sene 'bade'lediler…
Printable View
hepsi badem oldu osman. sodayı bu sene 'bade'lediler…
En azından mühürlememişler. O açıdan iyi.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hee o açından iyi BARBA. 6 nın üzerinde kapayacak ya seneyi buna da şükür.
Soda topicinde,
Yılın Kaz***** : -
Yılın Kaybedeni : Sodacılar
Yılın En iyi Çıkış yapanı : Keko
Yılın Kaybolanı : Yucin
Yılın Damadı : Lofther
Yılın Yitikleri : anadolulu alp, Muzaffer67
Yılın hissesizi : Oralet Osman
Yılın geyiği : Sunsirs.com'da kül fiyatları düşmüş
Osman abi ben de 21 yaşında saçına ak düşmüş bir Soda sevdalısı olarak : "Herkesi mutsuz edemezsiniz çünkü siz Soda değilsiniz" demek istiyorum ve herkese mutlu yıllar diliyorum !
Ahahahaha Soda ağartır bilmiyor musun sen? Çamaşırları da camları da saçlarıda! Saçlardaki -da'yı mahsus bitişik yazdım NSHYDN çıldırsın diye.
Soda'dan damat almak kolay da henüz kimse kız alamadı daha :he:
Tuğçe hanım nerelerde kim bilir.
İyi bir insana benziyorsun Lofther üstadım, yenge hanım Elfgillerden midir bilemem ama doğacak çocuklar 10 yaşına gelince hala Soda'daysan yaşadılar.
2019 yılı benim için acı bir soda yılı oldu. Cam Elyaf yatırımının sağlayacağı avantajlar nedeniyle girdiğim hissede İş Bankası hisselerinin hazineye devri konusu ve Ciner Grubu ile yapılacak yatırımlarla sarsıldım. Sağlam ve güvenilir olmakla birlikte gelecek projeksiyonları nedeniyle dün ve bugün itibarıyla Soda'ya veda ederek başka ufuklara yelken açıyorum. Hatıra ve gönül bağı olarak bir miktar yine de bırakacağım. Kalan yatırımcı arkadaşlara hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
Tüm sayfadaşların yeni yılını kutluyor, yeni yılın herkese huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesini diliyorum.