Hojam ev hala bankanın benim 2027 de bitiyor! Ömür bitti ev borcu bitmedi 😊
Şişesi olan aynı düşünmez, aynı yaşar 🤣🤣🤣 bak bir de bende petkoş var düşmanıma vermesin! Bu onun yanında çok beyfendi yine de!! Ytd
Printable View
Diğerlerimi yazmıyorum onlar da zamanın vurun abalıyası! Kader diyemem ben kendim ettim! 😊Ytd
Tam olarak ne yapmak istiyorlar? Bankalar düştü, faizler çakılı kaldı, endeks düşüyor! Tam olarak ne isteniyor? Paramı kaldı insanlarda, para yoksa nasıl olacak bu işler! Faizdekilerin parasına mı göz dikildi acaba! Bu faizlerde kim kredili borsaya girer ki! Kim kredi çeker? Tam olarak nedir istenilen var mı bilen.. ytd
Ya birşey var, ya da başka birşey var! Faizdeki niye girsin ki? Zaten orada! Eee ekonomi kötü ise düzelmiyorsa niye girsin! Hadi açık yapıyorlar sistemsel kime karşı neye karşı! Yabancı sektöre mi gelir, şirkete mi gelir, endekse mi gelir! Niye gelsin hem, neye gelsin! Olanda zaten şirketin salt çoğunluğuna sahip olan yabancıdır!
Eee böyle yapılarak ne kazanılıyor! Ytd
Diğer borsalara bakarken aaa endeks ralli yapıyor diyoruz ya ilk bakışta endekse bakıyoruz! Aslında işin rengi öyle değil, sektörlere bakıyorsun ikinci etapta! Sonra üçüncü etapta ise şirkete bakıyorsun! Örnek AAL American airlines sürünüyor 2018 den beri!
Endeks işin süsleme kısmı! Aslolan şirketler! Ytd