Bu ekonomi yonetimi böyle gittigi sürece bankalarda yükseliş zor gibi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu ekonomi yonetimi böyle gittigi sürece bankalarda yükseliş zor gibi
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küresel olarak bankaların durumu kötü.Bizim bankalarımız ise ekstra kötü sebebi aktif rasyosu diyebiliriz çokomellinin ve bddk nın sürekli sopa göstermesi olabilir.Bir türlü gelmeyen SWAP olabilir.MB oyuncak ettiği ZKlar olabilir sürekli değiştirilmez yani ayrıca MB'nin kısmen bağımsızlığını yitirdiği dönemlere denk geldik.Say say bitmez...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Türk bankaları dünyanın diğer bankalarına göre çok iyi durumda ancak bankaların ettikleri kar miktarına BDDK VE MERKEZ BANKASI göz dikmiş durumda bir şekildedevlet bankalarının karlarını hazineye aktarıyorlar özel banka karlarınıda illegal baskı yöntemleri kullanarak aktif rasyo veya cezai uygulamalar vs yollardan özel bankalar kıskaç altındalar.temettü yasaklamasıyla yabancı çıkışını sağlayarak dövizi yukarı çekmek gibi çağ dışı uygulamalarla enflasyonu körüklemektedirler.yüce RABBİM bu zulümden kurtarsın Türk milletini. amin. ZARARIMIZ ÇOK BÜYÜK.aldığımız hisseler çöp fiyatında seyrediyor.sadece ben değilim zararda olan binlerce yatırımcı var.ALLAH sonumuzu hayır eylesin.
Koskoca ülke 3-5 bankanın parasına mı kaldı ? Dışarıdan izlenim öyle olabilir ama ben inanmıyorum böyle bir şey olmamalı.
İş yatırımdan günün sorusu denmiş.
Banka tahvilleri prim yaparken hisselerin değer kaybetmesi ?
5 altı stoplar patladı anlaşılan, bankalar iyice mide bulandırdı.
Dün ABD de havacılık iyi diye bugün bize de etkisi oldu ama bankaları da +3 üstüydü bizim bankalara etkisi negatif.Zaten bu işi anlamıyorum ulaşım hatta turizm hisseleri bile bankalardan daha iyi.