23 üstü desek[emoji2] [emoji2]
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
23 üstü desek[emoji2] [emoji2]
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta görebilirmiyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hız momentum zamanlama....!
Sun Tzu yu okumanizi tavsiye ederim.
Borsacilarin raflarinda mutlaka olmali..
Gorusler ile gercekler farkli olabiliyor.
gercekte birileri 50 bin lot alip tavan fiyattan ertesi gun satabiliyor daha yukseklerden..
suyun gucu memontum kazanmissa dev kayalar onunde duramaz der Sun usta...!
iste rally ye girmis bir hissede birakin 50 bini 100 binlik taslarda durduramaz..!:)
Piyasa bu kirmizi derimod pabuclarin hepsini istiyor.
Sahin gibi keskin gozlere sahip cok buyuk ve guclu traderler bu durumu mutlaka gormuslerdir..
gun gectikce momentumun gucude buyur rally dir bunun adi..!:)
Selamınızı aldım okuyalı çok zaman oldu çok.strateji stratejidir, savaşta yada borsa arenasında farketmez diyorsunuz!Notumu almış olayım,hayırlı seyirler demek düşer bana..!
Üstad ralli başlasın ozaman yarın tozu dumana katsın yolu açık olsun sabah inşallah sabahtan girmeye calisacagim
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk seasn açılışında
TABANA KADAR ALIŞ KADEMESİ 1300 LOT AÇILIYOR,,,
1-2 SAAT SONRA 10BİN LOT SINIRINA GELEN TUHAF BİR KAĞı T
Yıllar önce en gözde hissemdi.4.25 den 60 a çok kısa sürede ulaştı. 2 üç aydı sanırım.ama bu derimoddu.aldığını kısa sürede geri verdi.Çok uzun süre oynadım.hiç kaybettirmedi.sonra tekrar girdim 3 yıl önceydi galiba 6-8 arası çoook oyaladı.artık eski derimod olmadığından vazgeçtim.şimdi eski günleri hatırlarttığından paylaşmak istedim.eski dediğim 1994-95 yılları ...miligram mertebesinde temettü verir.zaim bey kimseye koklatmaz.kağıt zaten onun.şirketten para çeker.geri yatırması ise usandırır.geçmiş anılardı .şimdi sizler daha iyi bilirsiniz.Biliyorum sabır taşını çatlatan kağıttır.şansınız bol olsun.