Esem bundan sonra aşağılar için değil de yukarılar için çabalayacak gibi. Görünen hareketler bunun işareti gibi. Tabi yinede ESEM bu sağ gösterip sol vurabilir. Ytd
Printable View
Esem bundan sonra aşağılar için değil de yukarılar için çabalayacak gibi. Görünen hareketler bunun işareti gibi. Tabi yinede ESEM bu sağ gösterip sol vurabilir. Ytd
Dün yukarıdan almıştım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kısmet Burada kalan herkese bol kazançlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de dün vermiştim biraz.. Eşleşme ilk etapta tavandı, sonra 75 ve 73 olunca son anda 72ye girdim satışı, 73den gitti..bugün yarın yerine konacak inşallah..
Buraya takılan ky lar çok büyük lotlar ile risk almazlar. Az miktar da lot lar ile macera yaşamak için girerler. Fakat öyle bir tuzak içine düşerler ki farkına varmazlar. Zarar etmeye başladıkça satıp çıkmaktan yana tercihlerini yapmayıp alıp ortalama düşürmeye başlarlar. Aldıkça hisse düşer düştükçe ky alır. Sonun da bir bakarlar ki bataklığın içinde boğuluyorlar. Ellerin de kallavi bir lot karşıların da kallavi bir zarar. Sonra başlar beklemeye, üzülmeye, kızmaya, fakat nafile. Elin oğlu kucağa vermiştir malı. Artık dua etmekten ve beklemekten başka şansı kalmamıştır. ESEM ile ilgili kısa ve öz budur. O neden ile buraya takılacak olanlar bunu iyi okusun değerlendirsin. İllaki takılacaksanız eğlencelik takılın alın hevesiniz. Borsa da o kadar sağlam düzgün hisse varken burada kazanmayı düşünmek kumardan başka bir şey değil. Alın teri ile kazandığınız paraları üç kağıtçılara yedirmeyin derim. ytd
alıcı da var satıcı da ne ka güzel..