Printable View
Eyvallah Musti,verdin cuvabını bu müzevirlerin..:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bilmiyorum abi ama İzmir'e gelirsem ogrenirim herhal :yer: İzmir toplantısı olsun diyon.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG evlat Tercümanımızla da tanıştık :yes: iki dubleden sonra, tercüman gerekiyor diyorsun yani...:notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu İzmir toplantısı olsun diyon.. :kahkah: Aynen öyle diyordum ama Cemal abi " Bende de bilmiyorum " deyince yarim kaldı hevesim :oleyo: 2 yildir gitmiyorum İzmir'e gitmek lazim :yes: Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Ben de bilmiyorum,taciz ediyorum...:oleyo: Irakımızı alsak,balık şirketten olsa...Dadından yinmez.:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu iki dubleden sonra, tercüman gerekiyor diyorsun yani...:notr: Abi, Reha abiye savaş baltasini çıkardı filan diyorsun ama sende bu konuda bayagi iyisin :oleyo: Nereye çektin benim mesajı :kahkah:
İzmir'e gelmek istiyorsanız hazirun listesini dökün.. Bakalım.. Yaparız bi güzelleme. Pehhh
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi tanimaz miyiz birbirimizi hiç ? Cemal abi erken yatarım sabaha kadar ne işim var modunda .. En güzeli :bravo: Sonuncuda suç bende ben geç geldim bu yüzden gece görüşemedik ama Sakarya'da bol bol oturduk hatta evlat Tercümanımızla da tanıştık :yes: Hemen oylesine sorduyduk, Sapancada da erken istirahate cekildiydi de! :he: Pek tanismiyor olabilirler, dediydim! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu İzmir toplantısı olsun diyon.. :kahkah: Bizden erken ölmeyesin,na geyik yaparız peşinden...:kahkah: