Hayatta hiç bir şeyden şikayetçi olamam. Çünkü kaderdir her şey. Şu kadar söyleyeyim; Vatandaş geldi hem ayağına, hem de bize sıktı. (hisse satış haberi için diyorum) Olayın vardır mutlaka bir hikmeti.
Printable View
Hayatta hiç bir şeyden şikayetçi olamam. Çünkü kaderdir her şey. Şu kadar söyleyeyim; Vatandaş geldi hem ayağına, hem de bize sıktı. (hisse satış haberi için diyorum) Olayın vardır mutlaka bir hikmeti.
Üstad aynen öyle kısmet. Ben hep tek tahta oynarım. Foruma da 2007 de girdim. Silver ve tuddf ten başka kağıda yazmadım. Toplasan iz 20 etmez. Bazen 2 yıl beklersin satarsin uçar gider. Bunlar bu sefer başka hesap peşinde sadece gördüğüm bu onu aktardım
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman bilançoyu biliyor ve kötü değil çok kötü gelecek. Marta kadar satıp fiyat geberecek. Bunu yapsınlar borsa ömürleri biter.
Adam malını anlaşmalı aktaracak sonrası bilinmez. Ilkinde öyle yaptı. Belki çoğu mal citiye geçer bilemiyorum yapacakları ne? Çok yazdık çizdik arada doğru da var ama hangisi ?
Vatandaş bu işi biliyorsa ne olayım.
Finansal borcu yok kadar az. Bilanço niye kötü gelsin ki, bu sefer ciddi bir ciro da var. Bilançoyu bozacak ne olabilir. Geçtiğimiz yıllarda ciro bu kadar yoktu.
Bencede kötü gelmez
Şirketlerde bilanço çalkantıları; 1- finansal borçların çokluğu 2- yetersiz ciro 3- yatırım harcamalarının büyüklüğü, gibi nedenlerle ortaya çıkıyor.