Thy 8.10 lira iken goldman 5 lira hedef fiyata düşürmüştü hadi ordan dedik sonra 10 liraya gitti bunlara itibar etmemek gerekir diye söylenip dururken yıl sonu dediği fiyatında altına geldi 4.54 u görmüştü
Printable View
Thy 8.10 lira iken goldman 5 lira hedef fiyata düşürmüştü hadi ordan dedik sonra 10 liraya gitti bunlara itibar etmemek gerekir diye söylenip dururken yıl sonu dediği fiyatında altına geldi 4.54 u görmüştü
Goldman sat diyip kendi mi aliyor abi? Hayatta inanmam. Çok efendi çocuktular öyle şey yapmazlar ne Tekfen'de ne tüpraş da gördüm böyle yaptıklarını.
Keko konusunda durum o kadar saçma ki kesinlikle bilmediğimiz bir şey var böyle iş olamaz diyorum zaman gösterir bakalım. Bugün epey ek alım yaptım bilançoyu beğendim.
valla uzun vade için 1.50 ile 0.50 için değişen şey şu olur bizim için
atıyorum 1.50 de 1.5 sa malımız
0.50 de 15 olur malımız batmış batmamış bana ne tohumuna paramı saydık der geçeriz .
ykbnk da ortağız deriz ortalıkta gezeriz
bir tek bu tahtada akıllı
bir dönüm tarla olmuş memlekette en az 30.000 tl
migrosta domates olmuş 10 tl
bunlar 1.50 ye yapı kredi satıyorlar
şimdi şurda şunu dedik burda bunu dedik forumda diye örnek göstermek istemem bu millet i..dir
gelirler 2 usd den gelip 0.20 usd den aldığım kağıdı pazarlıyor der şikayet ederler
offf canim skılmaya başladı gine çok mal alacağım heralde kaşıntım başka türlü geçmez offf pofff
şimdi seans açık olsaydı da iki kilo daha alsaydım.:vk:
Ben genel kurulda Londra oturumu açıkken soracağım veya sordutacağım
inşallah borsa bu civarlarda veya 100.000 üstünde olurda sorabiliriz sorularımızı
yoksa cevap değişmez
efendimm bildiğiniz üzere Ortadoğu cart curt kriz mriz endeksler bu halde iken hikayeleri
sorulardan biride şu efendim
borsada %100 öz kaynak büyümesi yaparken nasıl oluyor da %400 hisseleriniz geri geldi uzun vadede bunun sebebi ne olabilir ?
Sadece yabancı yatırımcı ilgisizliğimi yoksa batık krediler önünüze gelene vermeniz ve bankanın içsel bilgiler ile yabancı fonları veya yatırımcıları bilgilendirmeniz mi dir ? Neden emsallerine göre bu denli densiz bir fiyatlama oluşmasını bize açıklayabilirmisiniz ?
Bu yazdıklarımın herhangi bir yerinde yalan bir ifade yok sanıyorum.Yaşanan gerçekler ama 70 yıllık tarihle geçinen bir banka için acı bir sorudur. Banka tek bir ehilde olsa gözleri yaşla dolan olurduda bunlara tırı vırı yarabbi şükür.
görüeşeceğiz.
iş c topiğine yazdıydım: burada geri alım olmadı ama buradada bulunsun yazı.
normalde döviz 7.00 ları görmemiş ve ordan büyük babişler dolar satmamış olsa idi
şirketin geri alım fiyatının %25 altına daha basardı bir zırtapozlarda döviz bazlı yeterince düştüğünden 3.95 altlarına çok getiremedi yabancı
yabancıdan kasıt Amerikalı fonların sistemli çıkışı mevzusu olduğu açıktır.
şimdi anlaştıysa bunlar sistemsel geri gelmeleri gerekir.
aksi halde her fiyat mübah anlaşamlar sağlanana adar kucakta genizim.
ucuzmuyuz ucuzuz ama ne kadar ucuz pahalı adamlaın ellerinde
para =fiyat
alıcımıyız alıcıyız burdan üstten alttan çok fiyatlar ütopik
üç senelik karından piyasa değeri komedimisiniz lenn diycezğiz diyemiyoz
kurumsal güçlü yabancı olmadan yani Amerika masada olmadan sadece Londra ve Ortadoğu ordinosunu buraya çekemezsiniz.
2=2 = 4
ben 2019 mart seçimlerinden sonra uzlaşma bekliyorum imf ile. sadece beklenti.
71 de ne kadar satıcı var gören var mı