Gunlukcu öpe öpe bir hal oldular.duzenli terse yatiriyorlar.aksam alip ertesi gun sabah 10.10 gece vereceksin
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gunlukcu öpe öpe bir hal oldular.duzenli terse yatiriyorlar.aksam alip ertesi gun sabah 10.10 gece vereceksin
Vakko stratejik ürünler üreten bir şirket olmadığından açıklanacak bu teşvik paketiyle yakından uzaktan alakası yok. Tekstil sektörü ile ilgili hazırlanması beklenen diğer teşvik paketinden de Vakko'nun yararlanması %0.5 ihtimal. Çünkü Vakko'nun konsepti farklı. ( teşvik kumaş, iplik, havlu , dokuma v.s hammadde ve ürün ihracatçıları için olacaktır) Kısacası Vakko'nun teşviklerle bir ilgisi ve bu bağlamda beklentisi yok. Vakkonun tek beklentisi , Vakko'nun vizyonunu genişletecek ve uluslararası piyasada lüks bir marka olmasını sağlayacak bir stratejik ortak bulmak. Ağustos ayında başlamış olan süreç devam ediyor ama ne zaman sonuçlanacağını sadece Hakko bilir. Ben açıkçası kısa vadede bir gelişme olacağını düşünmüyorum. Bu süreç uzun vadeli bir plan. Keşke bir gelişme olsa da haftaya duyrulsa ama bence kusa vadede zor. Dolayısıyla Vakko satılacak 10 lira olacak 15 lira olacak uçacak roketleyecek diye düşünen arkadaşlar 2 kere daha düşünsünler hatta 5 kere daha düşünsünler. Bu işler öyle sattım oldu yaptım oldu işleri değil. Yarısı boş hayallere kapılmayın. Şirket kar ediyor, artık kar payı dağıtıyor, büyüme hedefleri var v.s bunlara inanıyorsanız uzun vadede kazanırsınız. Satılacak biz de parayı 2'ye katlayacağız diye beklerseniz belki 1 hafta belki 1 sene daha beklersiniz kimbilir. Sadece
Hak ve Hakko bilir. ( y.t.d kişisel yorumumdur)
Ek 18046
KY'nin elinden 4 milyona yakın lotu kapmışlar diye anladım.
Gunluk takasa bakarak nasil anladiniz.:))
Sayın Albay.1 tane nick'im var 1 tane de hissede muradım var. ( vakko) inşallah hepimizin muradı tez olur. Hakko 'da kazanır biz de kazanırız. Büyük laf ettim mi acaba diye düşünüyorum. Hesapladım kitapladım 5.75'e bi dokunur dedim.Allah utandırmasın ,5.75'i görsek de yazmaya devam edebilsem :)
2018-2019 öğretim yılı itibariyle moda üniversitesi de eğitme başlıyor.
http://www.vakkoesmod.com/tr/duyurular