https://i.hizliresim.com/v0jN81.png
Printable View
TGT kardeşim ,azizi dostum öpüldün tşk. ederim bilgiler için :)
lakin bahriyeli benim ,alıntı osisa .bilgin olsun istedim
Evet vaktinde korkutucu sekilde attin bunu. Ama gecmise dogru baksan muhtemelen o cizikleri buyuk buhran olmayan 70 yerde de daha cizebilirsin. Hukumetler cok fazla para sokuyor piyasaya bu sefer. Koronanin etkisi azalmaya basladiginda toparlayacaktir durum bence.
Adamlar biliyor 5.30 da satacağımızı ve alttan kovalayacağımı bu sefer çok ciddi olduğumu benim inadıma tepkisi sert olmadı dostlar bu tahta yapıcı varya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
grafikte 1929 ta ortalamalardan uzaklaşarak tepe yapmış ve ortalamalara kadar hızlı satılmış. sonra tepki vermiş ve daha sonra aynı miktar düşmüş. Bu görünen, şimdi olan ise, 19 bine gelerek ortalamaların altında satış yemiş. Biz çok bilgili değiliz ama abd borsaları ortalamalara kadar yani 22-23 bin lere kadar tepki verip orada beklemeli gibi görünüyor.
Tohum demişken ilk borsada batanları ve medeniyetin doğuşunu anlatayım.
zaman milattan önce 12 000 ler
mevki :göbeklitepe
avcılığın zirve olduğu yıllar
geyik,tavşan,av hisseleri tavan yapıyor,alternatifleri yok
zerdüşcan adında biri çıkıyor.
bişey buldum diyor.
bir ekiyorsun 50 oluyor.
50 ekiyorsun 2500 oluyor.
halk bu buldu mu bugday diye anlıyor.
buğday eken iyilik eker diye bir aforozma uyduruyor.halk bugday hisselerine yükleniyor.
geyik ,tavşan,mızrak fiyatları hızla düşüyor.
avcı derneği senedi olanlar batıyor.
avcılar utancından kendilerini mağaraya kapatıyor.
yeni düzene ayak uyduramıyorlar.
içsel sogulama başlıyor.
hasret çektikleri geyik resimlerini mızrak uçlarıyla mağara duvarlarına çiziyorlar.içlerinden biri kapıya numaratik koyuyor.akşamları buğday kafalılara resimleri gösteriyor.bu yan gelip yatıp resim çizenlere sanatçı diyorlar.medeniyet değişimi oluyor.
ne oldu sonuçta 666 ortağın dediği gibi sabana yatırım yapanalar da kaybetti.