Yine spot SP500 çarptı tüm piyasaları, iyi enflasyon rakamlarına rağmen önce yukarı sonra aşağı yaptı. Bunun gözü toprağa bakıyor da, hayırsızın ne yapacağı belli değil.
Printable View
Yine spot SP500 çarptı tüm piyasaları, iyi enflasyon rakamlarına rağmen önce yukarı sonra aşağı yaptı. Bunun gözü toprağa bakıyor da, hayırsızın ne yapacağı belli değil.
Soktugumun bakanlığı..
Şu hale bak..
Keşke sormasaydım...
Merhabalar.
13 Eylül pazartesi itibari ile güncellenen sağlık bakanlığı rehberine göre, artık AŞILI (en az 2 dozu tamamlanmış) personele ister hastane içi ister hastane dışı (çocuğu pozitif, eşi pozitif vs) temaslı olsun İZOLASYON YAZILMAYACAKTIR..
Personel; teması yüksek riskli dahi olsa çalışmaya devam edecek, temasının 5. günü pcr verecektir.
AŞISIZ (tek doz aşılı, aşı dozları tamamlanmamış kişi de aşısız sayılır ) temaslı personellerimize ise iş sağlığı tarafından 10 gün izolasyon yazılacaktır..
Pozitif personellerde izolasyon günümüz;
Delta pozitif ise 14 gün
Normal pozitif ise 10 gündür.Bilgilerinize ..İyi akşamlar [emoji4]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegasusa bulaşmadım ama
sasa dan biraz para kazanmışlığım var
bakalım bunda ne olacak
günlükteki son iki bar biraz cesaret verdi
birde resimde ki şekil cesaret verdi
teknikte pek iyi sayılmam
19 üzeri kapanışta stop olurum düşündüm
bakalım hayırlısı
ben acarken spotla vadeli arasında 1 tl fark var idi
şuan 50 krş indi
https://i.hizliresim.com/gw2yrib.PNG
Şu durumda bile tabela ortada. Nispeten iyi haber bile gelse piyasa kararsız. Sp 500 de haberi pek olumlu görmedi.
Akcay abeyden mesela şunu öğreniyorum, bugün çok isabetli güzel 1500 puan aldık kısa sürede. Bekle artık biraz demlensin gaza gelip işleme gireceğim şimdi kesin terse kalacağım gerek yok bi yarın izleyelim mesela. Yani sürekli bir şeyler yapmak yorucu ve hata yaptırıyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim piyasa yukarı gitmek istiyor bence, burada dip yaptı ama yurtdışından korkuyor diye yorumluyorum ben. SP500 de korkulmayacak gibi değil. Biz kapattıktan sonra %2-3 eksi yapsa şaşırmam o derece. Yukarı gitse de şaşırmam o ayrı, son 1 senede on kere yaptı bunu