Paynet satılacak haberi gelince prim yapmadı ama olumsuz haber gelirse taban taban gider a.q hissesi. Endeks yükselirken yükselmeyip endeks düşerken en önde düşmesi gibi. 1 yıldır kangren etti ş.refsiz hisse
Printable View
Taban yapmazsanız anneciğinizin ellerinden öperim
Psikolojimin a.asını s.ktin. Bende senin a.nanı s.keyim.
Paynet sürecini bu kadar uzatmaktaki amaçları; şişmiş endeksin bir türlü düşmemiş olması ve hisseyi baskılayamamaları. Şimdi ellerine fırsat geçti, endeks düşerken bayrağı en önde tutan oldu, istedikleri gibi baskılıyorlar tahtayı. Paynet sürecinin ne zaman tamamlanacağını (belkide tamamlandı) yönetim, dostlarınız, yakınlarınız, sözde tahtacı, hatta sağır sultanın bile bildiğinden hiç şüphem yok. Paynet haberi hakkında ilk KAP atalı 1 sene oldu, o günden beri kitlediniz yatırımcıyı buraya ne ses ne nefes, üç beş kuruşuna göz diktiniz milletin resmen. Kendi kurduğunuz tiyatroyu kendiniz çalıp oynuyorsunuz ama her oyunun bir sonu vardır! Biraz ŞEREFİNİZ HAYSİYETİNİZ kaldı ise, çıkar adam gibi Paynet süreci ile ilgili bilgilendirme yaparsınız. KAP haberlerini yatırımcıyı yanıltmak üzere kullanmak suçtur. Ne gizlilik anlaşmasıymış arkadaş, sanki ülke sırrı, alt tarafı bir şirketi başka bir şirket satın alacak tüm görüşmeler gizlilik içerisinde yürütülüyor bilgi gizleniyor, fakat işin trajikomik kısmı bu şirket halka arz edilmiş durumda. Yani bu bilgiler aslında yatırımcıdan saklanıyor. Bu kadar itibarsız yönetim başka yerde görülmez herhalde.
YTD
Bugün baya mal aldım. Bu hızla giderse tahtacimiz yakında ben olucam.
a.q. kağıdı endeks düşerken en önde koşturuyordun bari endeks çıkarken endeks kadar çık o.ç. hisse..
Bu endekste eksi kapatmazsa bu kağıdın da tahtacısının da a.q