O zamlar gelirse çift maaşlı aileler yarı aç tok yatar. Diğerleri cami önünde dilenir. Aylık geliri 10 bin TL geliri olanlar fakir aşağısı dilenci olur.
Printable View
Abicim yapacak birşey yok. Fakirin halinden anlamak için bizimde fakirleşmemiz gerekiyor. Hala tüketime devam ediyoruz. Almadan duramıyorum. Lükslerimizden vazgeçmiyoruz. saat 9 gibi arkadaşla yürüyüş yaptık. Aşağı mahallede araç park edeicek yer yok. Tahminen her evin iki arabası var.
tüketmekten vazgeç fiyatlar aşağı insin.
Ben long kalınca vob taban vs oluyor
Boğalar dikkat edin;;)
Bankaların sahibi olduğu yada olacağı araba onlar. Benim eski patron normalde iflas etti. En az 5-6 arabası var. Hiç geri adım atmadan alabildiği kadar kredi alıp yemek. Ha 10 milyona batmış ha 20 milyona batmış. 2500 TL emekli maaşı ile ödenemez bu. Bence halkın en az 1/5 i kredi kartı ve kredi borcunu yüzdürüyor.
Yurt dışı toparlarken biz eşlik edemedik.
Artık uçurumun kenarına geldik
https://twitter.com/yemekci53/status...jFcdK8_tQ&s=19SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adaletinden şüphe olmayan ve vergileri hakkaniyetle, kamu için harcayan devletin yapması gereken: MİRASTAN KALAN EVLERİN BELLİ ADEDİNİ ALMAKTIR.
misal 10 ev miras kaldı.2 tanesine el koy...ve bunu vatandaşlarına adilce dağıt.
Ama yolsuzluk iddiası varsa, vatandaş vergi vermemek için bile 10 dalavere çevirir.Ben vereyim,damla damla toplansın...sonra birileri harcasın, algısı vergi toplayamamanın önündeki en büyük algıdır.