İnanın dün 2-3 gibi yatayım dedim uyku tutmadı sabah 6 gibi cafeye mesaj attım hayırlı günler diye öyle uyumuşum.. rakıda uyku getirmez oldu :) bugünde sabahlarsam (gidisat o yönde )pazar bana zehir olur.. :yes:
aslında uyumadan kalkıp gidip oyu kullanıp yatmak var ama bizim evde pazar planı bütçe gibi çok önceden yapılıyor :kahkah:
Plan tutmazsa, parayı verip sen alış verişe git diyorum.. :kahkah::kahkah:
bazen uyku paradan daha tatlı geliyor..
16-04-2017, 01:25
InFeRnO
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
...
bizim evde pazar planı bütçe gibi çok önceden yapılıyor :kahkah:
Yarından sonra sizin plan yapmanıza gerek kalmaz, evin reisi kendi yapar; siz uyarsınız efendim :kahkah:
16-04-2017, 01:26
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Plan tutmazsa, parayı verip sen alış verişe git diyorum.. :kahkah::kahkah:
bazen uyku paradan daha tatlı geliyor..
Vallahi ben her yolu deniyorum ama pazar bugün yanlız mı gideyim bekar miyim ben vs vs diye diye en son kendimi avm de biryerlerde buluyorum :kahkah:
16-04-2017, 01:30
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by InFeRnO
Bu ikinci kez karşıma çıkıyor. Nedir bu acaba efendim?
Hani malumunuz, ben sarışınlardan pek anlamam, altlarındaki damga felan mı bu :kahkah:
Reha kaya'nin sözleri Copyrightlidir , telif vardır :halay: Eee marka adam naparsiniz :yes: okadar sarisinla okadar darbeciyle uğraşmak kolay mı? :Kahkah:
16-04-2017, 01:32
guneysu
Alıntı:
Vallahi ben her yolu deniyorum ama pazar bugün yanlız mı gideyim bekar miyim ben vs vs diye diye en son kendimi avm de biryerlerde buluyorum :kahkah:
Burada bizimle bir süre daha takılırsan, sende hakiki daş fırın deliganlısı olunca, dersin.. :kahkah:
16-04-2017, 01:32
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by guneysu
Burada bizimle bir süre daha takılırsan, sende hakiki daş fırın deliganlısı olunca, dersin.. :kahkah:
:yes: :bravo: :bravo: :yes:
16-04-2017, 01:43
InFeRnO
Alıntı:
Reha kaya'nin sözleri Copyrightlidir , telif vardır :halay: Eee marka adam naparsiniz :yes: okadar sarisinla okadar darbeciyle uğraşmak kolay mı? :Kahkah:
İmdi annadım olayı! İşaret, sarışınların altına değil benim kaideye geliyorrr :kahkah: :kahkah:
Ben de yorgunum biraz, o yüzden intikal geç oldu!
...
Gaya ağabey; gullandığım bazı gelimelerin patenti sendedir, biliyorum. Ben insanlığa yayıyorum :kahkah:
16-04-2017, 01:57
guneysu
biraz diziye takılayım, forumda asayiş berkemal...