Dostum Tesla ile ilgili neyi sordun pek bilmiyorum ama bu konu benim ilgi alanımda değil..diğer konu ticaret kısıtlamalarının belki bir kaç şirket bazında olumlu tarafları olabilir, bilemem..fakat genel anlamda gerek şirketler için ve gerekse ülke için zararı fazla olur..kısaca ticaretin, gelirlerin azaldığı bir ortamda(global) bizim şirketlerin borçlarının fazla olması büyük bir sorun..gelir olmazsa yada şirket vede ülke bazında büyüyemezsen, küçülürsen ayvayı yiyebilirsin..
FED'in bastığı paralar ABD piyasasına akmamış olabilir, ancak getiri arayışı ile dünyayı tavaf ettiği malum..kabaca QE'lerle FED bankaların elinden hazine tahvili aldı, onlara para verdi..bu bankalardaki paralar düşük faizlerle birleşince tüketicileri, yatırımcıları beslesin istendi ama tüketici kesimde borçluluk oranı yüksek olduğundan çok fazla işe yaramadı..dolayısıyla enflasyonda oluşamadı epeydir..taki mali tedbirlere kadar..
Neyse bu ABD bankalarındaki atıl paranın ne kadarının EM'lere aktığını bilemem ama şimdilerde FED tahvilinizi alın dolarımı geri verin demekte..dolayısıyla artık EM'lere eskisi gibi bırak para akışını, bu akışta daralma başlamıştır ve devam edecektir..dolayısıyla bu noktadan sonra dolar edinmek istiyorsan artık faizleri arttırmak zorundasın..kısaca bir taraftan dolar artıyor diğer taraftan faizler..şirketler açısından ve tabiki bizim açımızdan berbat bir durum..
Başka bir bakış açısıyla FED'in sıkılaşması ile doların faizleri ve globalde kıymeti artmakta, dolayısıyla ABD varlıkları gün geçtikçe daha cazip hale gelmektedir..işte bu noktada globalde güvenli liman arayışını da eklerseniz, 10 yıllıklarda satış değil alış var şu sıralar..