çok karlı bir şirket . niye almıyorlar..bu yazanlar geri çekilse tavan bile olur belki.tek tek kafa sayıyor bunlar..
Printable View
çok karlı bir şirket . niye almıyorlar..bu yazanlar geri çekilse tavan bile olur belki.tek tek kafa sayıyor bunlar..
patronların bile 1,67-1,70 aralığından toplama derdine girdiği bir hissede geçen gün 1,71 maliyet ile sermayemin yarısı ile çakılı kalmayı düşünüyorum...şu anda vergi dairesi bilançosunda gelen 10 milyonluk kar güzeldir ama spk konsolide bilançosunda bu miktar düşebilir de çıkabilir de...eğer çıkarsa zaten çok güzel olur...şu anda piyasanın almamasının nedeni bu konunun netleşmemiş olmasıdır...
şu anda herkes spk bilançsonu görmek istiyor..bu hisseye ilk yorum yazdığımda son çeyrekte 10-12,5 milyon arası bir kar beklediğimi söylemiştim...tabi herhangi bir dalavere olmaz ise ??? olursa güven kaybı olur...
şu anda olumsuz endekste dahi sağlam duruyor..umarım bunun devamını getirir...şu anda koskoca topikte iki kişi varız...ben aktif diğer arkadaş da sadece izleyici...kahraman ailesi bu hisseyi ne hale düşürdünüz öyle ???
bu aralar hangi hisseye girdiysem %10-15 tepki verdi hisse...bakalım gentaşta da bu tekrarlanacak mı ?? çok hantal gibi görünüyor ama yine de belli olmaz...güzel bir bilanço ile artık 2,00 ların üzerine çıkabiliriz...sermayenin diğer yarısı ile dolaşıyorum ama şu an için bu yarısı ile oynamıyorum...yerinde çakılı kalsın bakiyim...bilançoyu da bir görelim...aylardır bu hisseye girip çıkmama rağmen hala bu hissede kazanabilmiş değilim dostlar...umarım bu seferlik şeytanın bacağını kırarım...
şimdi bazı dostlar kazanmak için önce kahramanlar ailesinin bacağını kırmam gerektiğini söyleyecekler...:kahkah: ama belli olmaz bakarsınız bu aile engelini de aşarız...:)
çelik nakliyat 1.7 ten 30 bin alım yapmış.. bu sefer alımı aynı gün gönderdiler..
Sn Antiseptik uğramayı unutmayın. Teşekkürler.
ben verdim bu kadar alıma kıpırdamamasi iyi değil.insallah yanılırım da alt desteklere ugramaz.