ipeğin tekrar cazip olabilmesi için kozaa dan en az 1 tl aşağıda olması lazım... yoksa cazip olan kozaa dır.. ondada deut satışı var.. hoş değil...
Printable View
ipeğin tekrar cazip olabilmesi için kozaa dan en az 1 tl aşağıda olması lazım... yoksa cazip olan kozaa dır.. ondada deut satışı var.. hoş değil...
İkinci seans kritik...Endeks içinde...Ben hep trende bakarım...7.3 civarı altı benim için trend bitişidir.Şu an bir dip çalışması var gibi ama bir blok satış ya da blok alış dengeleri değiştirir.
Bununla beraber takaslar da durum fena değil Citi sadece gecen hafta 10 milyon aldı ve maliyet 7 üzeri.Bu şu demek değildir.Citi 7 altına kagıdı vermeyecek. 6 ya kadar da bırakır oradan da yapar 10 milyon ne olacak ki. Sonra toplu malla bir bakmışsın beklenmedik fiyatlar...İkinci seans bir alım dalgası tekrar ciddi bir tepki oluşturabilir....
YTD....
thy endeksi toparlayan
Endeks toparlamasına rağmen toparlamıyor... Sanki endeksin toparlaması satış fırsatı olarak kullanılıyor... Hoşuma gitmedi...
Ben de ona takıldım.....üstelik ipeke ve kozaa da yabancı alışıda gözüküyor pasta da ama döçe de 500 bin satışta gözüküyor...bi dolap dönüyor bakalım
Endeks --2 den --0.50 ye geldi ancak bunlar kıpırdamadı aksine enseks tekrar salsa 30 kademe aşağı basıcaklar gibi duruyorlar..normalde bu rakkama sabah ki gibi min.7.90 civarlarına gelmesi gerekiyordu..
Delinin şeyile oynar gibi oynuyorlar bir şey olduğu yok
Maymuna çevirdiler bir aşağı bir yukarı.. Sıkıntı verip sattırmak için yapılıyor bu hareketler yada tahta sahipsiz kaldı :Sad:
credit aselsan alımlarına ara verip burayada uğrasa güzel olur, zira satmaya çok istekliler var tahtada