Enki hocam bunlara kalsaydı 1$1tl olacaktı 3 ltl den beri dolar düşecek diyorlar. .ama nafile. ..
Printable View
Enki hocam bunlara kalsaydı 1$1tl olacaktı 3 ltl den beri dolar düşecek diyorlar. .ama nafile. ..
fulledik yine çok şükür.
Hocam şu ağustos ayıda bir geçsin enflasyon verileri gelsin. Kısacası yazı atlatalım eylül ayı başından itibaren daha da hızlanırız. Aslında 5 üzerine attığında arkası çorap söküğü gibi gelir.
Herkesler nerde acep
Ne zaman in cin top atsa dolardan ümit kesilmiş oluyor. Sanırım herkes zaten son kuruşuna kadar dolarda ve yeni alım yapacak para yok. maliyeti hesaplayarak en az 5 ve üzerine satmayı planladıkları için bu arada tatile gidelim demişlerdir.
şaka maka ama, bu spekler 4,85 maliyetli dolarları toplasa ne yapacak ? sanki yatay gidiyor havası vererek ağustos ayı boyunca doları yerliye satacaklar ve bir haber bahanesiyle 4,50 lere aniden çakarak yerliye taşıttıklarını zararına toplayarak kurban bayramından sonra ver coşkuyu yaparak 5-8 gün gibi yine bize yıkarak borsayı soymaya gidecekler gibi bir his var bende.
Bu düşüncemden dolayı geçen hafta - kimse bana dolar aldıramaz - dedim ve almadım, almıyorum. Bir haftada ABD hisselerinden aldım dolardan 4 ayda aldığımı. Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Borsa başka bir mecra garantide de rüzgarı yakalayan dalgalarda doğru hareketi yapan nerdeyse yüzde 25 para kazanabilirdi.O işler bir kriter değil.Dolara ,gram altına artık millet fırtınadan önce güvenli bir limana girelim de gemimiz batmasın mantığı ile yaklaşıyor.Ha fırtına çıkmayacak diyorsanız onu konuşalım.Ama trade işi konuşulacaksa borsada doğru hareketlerle paranızı bir ayda 10 katına da çıkarmanız mümkün tabi o başka bir mecra:))))))))Tersi de olabilir para onda birine de düşer ona da kızmamak lazım tabi.