1,26 da saglam alici var.Satisa gelen her lotu aliyor.Y,T.D
Printable View
1,26 da saglam alici var.Satisa gelen her lotu aliyor.Y,T.D
isfin, isgsy, işyat harekerli, buna kazık bağlamışlar, kalkmıyor, daha önce girenler zarar etmişler, bu sefer diğerlerin rüzgarından hiç etkilenmiyor.
ısfın ve ısgsy yine en çok yükselenler listesinde
bu uyuz eşek neyi bekliyor
bir kerecik girse şu listeye....
Propolis düşüncelerinin hemen hemen hepsine katılıyorum bilinçli bir operasyon yapılıyor, böyle bir operasyon iç yönetimsel desteği olmadan olabilecek birşey değil bu tarz işler amerikada avrupada yapılsa adamın yedi sülalesinin malina el koyarlar kimbilir birileri masak,spk şikayet eder sonra neler olur neler.
Katılacaktım fakat grip oldum ateş falan :) yoksa sağlam sorular hazırlamıştım.
O kadar burdan yazdık arkadaşlar organize olalım hissedarlar olarak haklarımızı savunalım,şirkette meydanın boş olmadığını görsün diye ama kimseden cit cikmadi. Eğer hissedarlar olarak gördüğümüz yanlışları yüksekten seslendirip şirket yönetiminin önüne koymazsak onlarda hissesine sahip çıkmaz hissede böylece birilerinin oyuncağı olur. Şirket şöyle okkalı bir geri alım programı açıklasa öyle çok değil 20 .30 milyon tl hisse alsa bak bakalım şenlik oluyormu olmuyormu en az 3 tl olur hisse. Eğer borsayı yatırım amacı olarak görmeyip aldım sattım cıktı çıkmadı olarak görürseniz sonucu bu olur.
Bu arada genel kurul gündemine madde ekletmek istedim genel müdürün istifasının istenmesini red.ettiler gündeme almadılar. Genel kurul dokümanlarında var madde isteklerim.