Kaç gündür saçma sapan hareketler bunlar neyin peşinde böyle! Çoktaaan düşürebilirlerdi, çekiyorlar aşağı korku verip mal topluyorlar heralde, olumlu düşünüyorum.. ytd
Printable View
Kaç gündür saçma sapan hareketler bunlar neyin peşinde böyle! Çoktaaan düşürebilirlerdi, çekiyorlar aşağı korku verip mal topluyorlar heralde, olumlu düşünüyorum.. ytd
2,7 üstün kalırsa 3,11dener..ama hareketler cok bulantılı.. bürüt tehlikesini düşnmeli tahta yapıcı
Ya arkadaş ya bu kadar Kıvırtılmaz ki şimdi bak 2, 68 den tekrar 2, 50 ye getirecek. Bi adam gibi gitmez mi ytd
Yeni girecekler veya ileride hisseye girmek isteyenler bu formu okuduğunda şunu bilmelerini isterim. Bu hisse bildiğiniz hiçbir hisseye benzemez. Biz girdik aylardır inat ettik kafayı sıfırdık. Öncelikle şunu söyleyeyim çok sığ bir tahta yani dışarda lot sayısı az.o yüzden aldığınız her 1000 lot bile gözlerine batıyor. İlk aldığınız da belki birkaç kademe yükseliyor ama bir daha aldığınız fiyatı görene kadar elli kere gidip geliyor ve siz çıldırıyorsunuz. O kadar çok git geller oluyor ki her gün sizi satmadığınıza pişman ettiriyor. Eğer alırsanız asla izlemeyin bir hedef fiyar koyun gelene kadar bekleyin.ben yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Yine de hedef fiyatima kadar sabredebilirsem inşallah bir daha da bu hisseye bulasmayacağım. Ytd
Daha öncede yazdım benim görüşüm dür banvit fiyatı olmadan 1 lot vermem para geçtikce alırım bu sene olmazsa seneye mal bekleyen kardeşim 1 lot yok satış hedefim banvit fiyatıdır... ne zaman olursa ... artık 2019 a kadar yolu var... ytd değildir... saygı ve sevgilerimle ... artık yazmayacam sadece bekliyecem:) Yeni dünya konjöktöründe gıda çok önemli en az yazılım sektörü kadar.. Galip ağa planlarını yapmıştır. Bize kenardan seyretmek düşer... bekleyecek sabrı olmayan ve ihtiyaç olabilecek parayla gelecek olan hiç gelmesin...ytd değildir...
Alanlar 6 ay hatta bir yıl vadeli bakmasın bu hisseye .
Bugün alacam 2 3 ayda parayı bulacam öyle bir hisse degil.