Abi Çırağan ağır gelir üstelik Bodrum ilçesinde de değil...:whistling::whistling::whistling:
Printable View
Buraya yazılanlari okuyorlar çok defa tecrübe ettim burda 21.50 telaffuz edildiği için bunun altında ve üstünde testere yapıyorlar en iyisi yazmamak
Hiç bu kadar sahipsiz borsa ve senet görmemiştim bunuda gördüm
kendimce bir senaryo yazayım adı üstünde seneryo usd eski zirve 8.8 idi ve bu zirve geçildi ve şuanki görünüme göre kalıcı oldu borsacılar ve teknikçiler bilirki eski zirve geçildiğinde zirve aşımı denen olay yapılır yani zirve aşan herhangi birşey yüzde 30 daha gider burdan yola çıkarak tahtayı yapanlar aceba seçimin kokusunu aldılarda senet satıp zirve aşan usd yi bu fiyattan alıp yuzde 30 ile verme derdine mi düştülerde bu kelepir fiyattan senetleri hunharca satıp 8.80 den usd alıyorlar şuanki görünen koy ülkenin erken seçime gidişi borsa her şeyi bilir ve önden fiyatlar.
Çok lanetsin algyo
algyo topiği yatırımcısını aldatmakla ünlüdür haber geldiginde baktım bayram var otel alırsa senede 35-40 milyon daha kira alır oturursunuz bu hisseyi sadece maslak ateşler otel alım kararıylada o işi uzun yıllar daha askıya almışlar gibi görünüyor bu hisse 5 sene daha para kazandırmaz..... nokta....
Algyo her zaman para kazandırır ama giriş çıkış zamanlamaları çok önemli. Otelin maliyetinin yüksek olmaması Algyo için bence daha olumlu olur. Sonuçta diğer gyo’lardan kasasındaki dövizle ayrışıyor. Maslak için imar ve emsal sorunu var deniyor. O sorun halledilirse gerekli kaynak ortak bulma, eldeki diğer gayrimenkullerin satışı vb yollarla çözülür gibi.
Maslak olsun para bulunur merak etme sen. Şu beleşe kapatılan otel yatırımı da portföye girsin hele. Algyo değer kazanmaya yine devam eder ona da şüphe yok. O değer artışını da en iyi o çok bilenler bilir. Zamanında 8 liralardan elinden kağıdı cikaranlar. Ne hikmetse hala da gözleri burada.