35-36 mı acaba...
35-36 mı acaba...
ne kadar bastı 36 ya...
Usta 10 15 sayfa geride ticaret sicil gazetesinde yayınlanan ilk örneği vardı maddeler değişmedi ise anladığım 6 ile 8. Madde bizim için önemli diğer maddeler prosedür gibi...
Benim merak ettiğim kapa aynı metin mı verilecek yoksa daha açıklayıcı cümleler görecek miyiz? Bu haliyle genel kurul herşeye gebe tahminlerden hangisini göreceğiz...
Özü itibariyle hem şirketin geleceği hem biz yatırımcıların durumu hem de akpazin borçlu olduğu kurumlar acısından hayati bir genel kurul inşallah dağ tavşan doğurmaz...
9 haziran cuma günü genel kurul. Bir aydan az kaldı Ramazan ayında umarım o ayın manevi iklimine haiz olup bizlerin hakları da düşünülür ve bizlerinde yüzünün güleceği kararlar alınır...
Dostum TTK 376, ya sermayeyi tamamla ya da 1/3 sermaye ile yetin; aksi takdirde "bitersin" diyor. Arzu ettiğim, sermayenin tamamlanması ama yaşadığımız güven şoklarından dolayı 1/3 sermaye ile yetinmeyi daha yakın görüyorum.
Transtürk hem azaltım hem de tahsisli artırım yapıyor, IG VENTURES YÖNETİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş. unvanlı bir firma tahsisli artırıma katılıyor.