Pardon, hangi adalet..?
Ergenekon duzmece iddianemesi yuzunden, taa Hint okyanusundan gelen Amiral 3 sene hapis yatti.
Hangi adalet.
Printable View
Bilin bakalim Ergenekon davalarinin savcisi benim diyen kimdi ?
Insan biraz utanir.
Ayiptir.
Ne üretirsen alacağım...(rödovans)
Soma'da ölen üç yüz bir madencinin vebalini taşıyan sadece şirket sahibi değildir.
Hali hazır,serbest.
Taşı toprağı devlete kakalayan,aldığı parayla gökdelenler diken zübüğün yatacak yeri evi olmamalı.
Sorumlu bakan günlerce madende nöbet tuttuydu...
İstifa etme nezaketinde bile bulunmadı...
Hafızanızı deşeyim...
Canım benim.
hepimizin kafasinda darbeyi acaba baska guruplar da destekledi mi var.ben sahsen var oldugunu dusunuyorum ve bunu cevremle hep konustum fakat herkes bir feto muhabbeti tutturmus gidiyor.bir kac gun once haberturkte soye bir programa rastladim.darbede ataturkcu askerler de varmiydi.tamam dedim taslar yerine oturuyor.cunku o darbeci hainlere baktigimda suratlari tam da o anarsist grubun suratlari.ardindan abd nin adil oksuzu aradigini hukumet medyaya paylasti.tabi bu paylasimin abd li bakanin ziyareti oncesi olmasi da istenmistir.nedense bunlar suan icin medyada konusulmuyor.ama 16 nisandan sonra sanki daha derin konusulur.
2010 : PKK ile görüşen ş**sizdir.
2011 : PKK ile biz görüşmedik, devlet görüştü.
2012 : PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim.
suçsuz olan er yada geç beraat eder ve öyle olmuştur, suçlu olan voltasını alır tüyer sonra böyle alamandan amarikandan vatandaşlık dilenir vatansız kalır, vatansızlık bayraksızlık en büyük cezadır en hazin sondur.
yani utanması gerekenler bellidir demogojiye gerek yoktur, türkiye cumhuriyeti devletinin de milletininde gazi meclisininde başı diktir alnı aktır.
milletin teveccüh ettiği arkasında durduğu bir erki hiçkimsenin yıkmaya gücü yetmeyecektir.