alan yok
satanı seveyim formasyonu oluşmuş
endeks 84 bin iken 0,8x olan hisse endeks 100 olmuş 0,78 yazık
Printable View
alan yok
satanı seveyim formasyonu oluşmuş
endeks 84 bin iken 0,8x olan hisse endeks 100 olmuş 0,78 yazık
http://i.hizliresim.com/GDjjr2.png
http://i.hizliresim.com/yqkkOL.png
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merrllc gerizekalı robotu 78 kalkarken aldığı yaklaşık 1,2xx lotun 1 milyonunu yine herzamanki gibi kapanışa yakın yaklaşık 1 milyonunu 79 dan tahtaya boca etti
Ne olacak sonumuz hiç mi umut ışığı yok kol bacak kesmeyi öğrenemedik borsada
bizlerde hata var evet
ama inanın sistem tamamen ky soymak üzerine kurulmuş.
tektu nun birgün defter değerine geleceğinden hiç şüphem yok. ama zaman??? bizlere nasip olurmu???
endeks düşerken bankalar 2 düşerken yan hisseler 5-7 düştü....
bugün bankalar 5-6 yükselirken yan hisselerin çoğu eksi veya zorla artı 1
dün işbankası gn md açıklamalarından sonra bile banka hisselerinin uçması bana çok manidar geldi
İş Bankası Genel Müdürü Bali, topladıkları kaynağın çok ötesinde kredi verdiklerini söyledi. Bali, kriz ile sermaye yeterlilik rasyosunun yüzde 13'lere indiğini ifade etti.
başta bankalarda olmak üzere birçok hissede çok yakında bedelli rüzgarı eseceğini düşünüyorum. Türkiyenin önde gelen şirketlerinde!!!
önceki gün dohol de (hurgaz ve daha önce bir sürü iştirak satışından gelen para ile) halka açık olmayan patronun bi gayrimenkulü halka açık şirkete dohol'e itelendiği haberini okuyunca hiçte şaşırmadım.
bugün yine benzer bi haber ile dohole borçlu bi şirketin sermaye artırımı karşılığı borcu silindi vs (tanıdık geldimi bu işlemler?)
nekadar benzer işlemler değilmi?
koca koca şirket patronları neler ile uğraşıyor.
hadi onlar zürriyetlerinin gereğini yapıyor. ya spk
may amca bedelliden isteyerek veya istemeyerek aldığı onca lotu satmak için bile olsa bu hisseye yol vereceksin. o gün buralarda olmak ümidi ile
yarın 30 eylül
kur bilanço için önemli
adımı birileri anmışbi bakyım dedim topiğe eskilerin bir kısmı duruyor. bir kısmı sanırım nik değiştirmiş yeni yüzlerde var tektu ve mayda ise bi değişiklik yok 2014 yılında ne ise o:)
Takas yokmu günlük haftalık ağalar