İş' te patronuna ses çıkaramayan, evde acısını hanımdan ve çocuktan çıkaranlar gibi siniz.
Artık, bu serbest ortamda bir zahmet bizi izlemeyiniz, bizim şu andan itibaren size yapacağımız gibi...
Printable View
bu nasil bir leş hisseymiş endexte tepkinin krali oldu bizim hissede 1 kademe bile tepki yok gelen gecen satiyor allah aşkina soyleyin battimi bu şirket arkadaslar ? ne oldu yeni yatirimi bitirdi ihracat hedefleri vardi hepsi yalanmiymiş ? yemin ederim şirkete gidip o yoneticlerin karşisina cikip suratlarina tukurucem boyle bveceriksiz adamla olabilirmi ya
Patron bizi duydu galiba yeni birileri geldi hisseye 2 ye kadar alirlar insallah
Döviz hareketine tepki vermiştir. Eurtry %1 oynama 50 milyon TL kur farkı kar/zararı yazıyor. Seçim sonrası döviz hareketi 400milyona yakın zarar veriyordu şirkete yerin dibine çakılma sebebi o.
31 Aralık 2018 de dolar kabaca 5.29 tl
31 Mart 2019 da dolar kabaca 5.55 tl
Şu an kabaca 5.90 tl
31 Aralık 2018 de kur farkı risk +/- 180 milyon Tl
31 Mart 2019 da kur farkı riski +/- 1127 milyon tl
Yani kur Aralık'tan Mart' a sadece yüzde 5 artarken risk 6 kattan fazla artmış.
Bu doğru olabilir mi ?
Bu işi bilen biri şu anki kur riskini hesaplayabilir mi ?
Mali tablolar açıklandığı gün yazmıştım okumadınız herhalde. Bana da çok anormal geldi rakamlar sonra oturup hesapladım 31 Aralık rakamları döviz üzerinden yazılmışsa eğer doğru çıkıyor. Açıklamaya TL yazıp tabloya döviz rakamı koymak gibi bir hata neden sonradan düzeltilmez? Kimse farketmemiş mi? bilemedim...