https://www.mahfiegilmez.com/2019/02...-mudahale.html
Printable View
Burda arkadaşlara bir sorum olacak fiyatlar oranlar kafam karıştı. Repo faize göre daha mı iyi daha mı kötü paralel mi .
Bir banka yatırım hesabım var nakit parayı otomatik repoda değerlendiriyor bu faize yakın bir şey mi yoksa çok mu uzak bilemedim .paramın enflasyona karşı erimesini istemiyorum .
Birde vadeli dolar hesabı nasıl açılıyor örneğin ziraatte hesabım var biraz kurcaladım ve dolar alım satım var ama vadeli dolar hesabı açamadım ya da ben bilmiyorum. bilen arkadaşlar bilgisini esirgemesin lütfen.
Teşekkürler.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnternetten veya mobil den giriyorsaniz cok sayida vadeli vadesiz hesap acabilirsiniz doviz almadan once yeni hesap ac deyin ve mevduatin cinsini secin bu sekilde alisirsiniz hosunuza gitmezse kapatabilirsiniz.
Syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su an bir gelir kapisi da 0 arac satisindaki azliktan dolayi kisildi. Ocak ayi mtv indirimine ragmen gecen seneki satislarin %59 altinda kalmis ve bircok marka hala 2018 leri tuketemedi misal yeni focus cogunu sirketlerin almasina ragmen hala yeterince trafikte gorulememekte.
Orada da aracilar var 2000 cc 100 binlik arac 300 bine tuketiciye ulasiyor tanzim gelir mi acaba :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugun akm acilisini izleyenlerin dikkatini cektimi bilmiyorum,
cumhurbaskani, yuklenici firma sahiplerini, mimari cagirdi 7-8 kisilik ekip
yuklenici firma sahibine soruyor 24 ay sureyi ne kadara indiririz ? diyor
CEVAP: NE EMREDERSENİZ !
7-8 kisilik yuklenici firma sahipleri ve mimarinda ELLER ÖNDE BAĞLI !
// biz zor ilerleriz boyle, ceketini iliklersin bitti.
vah vah diyor insan gorunce
Yok hocam eski degil dun bir konferans vermis orada konusmus. Altin.in sitesinde bir vatandas yazdi. Suan konferanstayim boyle boyle diyor diye...
Alenichev hocam tersten cikayim isterse dolar 10 olsun pisman olmam. Gunluge koyacagim zaten 2 aya parayi eve yatiracagiz o sebeple tl de tutmam lazim.