Fb isterse Ç.Rize yi muhteşm bir oyunla 10-0 dahi yenseydi yarının açılış fiyatı bellidir....!!!
Borsa acımasızdır....Şampiyon olan takım şampiyonluğunu ilan ettiği günden sonraki ilk işlem gününde kapanış TABAN olur.Yıllardır bu böyledir....!!!
Printable View
Toplanın FENERLİLER .....!!!!
Aşağıdan nerden döner?
Geçen yılki TSPOR un harketlerini de düşünün?
Bu tabanlardan sonra bir gün dönüp tavan olacak FENER imiz?Bir yerlerden girip tekrar iyi bir para kazanabiliriz...!!!
Bu tepki önceki zirveyi yakalamayacaktır tahminim.....!!!!
Fikirleri olan yazsın buraya.....!!!...Akıl akıldan üstündür......Beyin jimnastiği yapalım....Bu hafta tepki için VURKAÇ yapılabilir...!!!
Pazartesi taban fiyatı 35.92 tl FENER de.....!!!
Cuma günü 39.90 tabanda 7 milyon 929 bin lot satıcı ile kapatmıştı...!!!
Digiturk hikayesi onemli. S sporttanda ciktilar. Isler mlsf bakkal dukkanina dondu. Eger yayin isinde gercekten bir terslik soz konusuysa, kluplet magdur edilmeden acilen cozulmeli
Hissemize gelince. Son 1 aydaki cok hizli yukselisten sonra yasananlar normal. Gecen hafta olmasaydi, bu hafta yasanacakti. Onun icin her buna benzer yukseliste satislar mutlaka kademeli olarak yapilmasi gerektigini savunurum. En yuksekten satabilme dusuncesi veya arzusunun kumardan farki yoktur.
Benim dusuncem bu haftaninda hareketli gececegi. 33tlnin alti olmayacagini dusunuyorum(ya da temenni ediyorum diyelim) Aksi takdirde isin rengi degisir. 37tl civarindada soluklanmasini yine temenni ediyorum
Herseyden once saglik. Tum KYlara iyi pazarlar
Asla YTD. Bir yatirimci degil sade bir fenerbahceli taraftarin kendi kisisel gorusudur.
tspor geçen yıl 9 tl zirvesinden sonra başladığı tabanlarda 5.00 tlden dönmüş.Sonra yukarıda yaklaşık %40 yukarı yapıp yaklaşık 7 yi görüp tekrar aşağıya dönmüş...!!!
Fenerbahçe zirvesi 54.15 idi....!!!
Geçen yılki tspor un yaptığının aynısını yaparsa 30 lerden dönebilir.Sonra tepkisinde TSPOR gibi % 40 yukarı tepki verirse 41-42 tllere kadar yükselebilir .Dediğim gibi bu geçen yılki tspor hareketinin aynısını yaparsa geçerlidir......!!!!
Bu yazım bir analizdir.Geçen yılki tsporun hareketine benzerse diye yazılmış bir analizdir...!!!
Oladabilir olmayadabilir......Yatırım tavsiyesi değildir....!!!
Vay be Vedat gitmiş.
Çok karakterli bi gençti. Çok düzgün topçuydu
Yeminle Alex ten sonra ilk defa bi topçu Fenerbahçe den gidiyor diye üzüldüm.
Hayırlısı olsun. Ben onu Türk gibi görüyorum. Kosova Türkiye aynı.
İyi de golcü. Artık Lazio taraftarı da olduk))
Allah yolunu açık etsin.
Fenerbahçe mize de güzel para kazandırdı.
Klubü , Fenerbahçeyi satmadı, istese başka topçular gibi gizliden Lazio ile anlaşır, Fenerbahçe nin elini güçsüzleştirirdi.
Norveçli Sırloth onu yapmadı mesela. Ne olursa olsun Trabzonspor da bizim ülkemizin klubu. Sorloth resmen kaçmış gitmiş. Bizim ülkemizin takımını zora sokmuştur. Bu tip karakterli topçular da var.
Bu yüzden Vedat, Çok kalite karaktermiş valla.
Elif Elmas ve Vedat ın iyiliklerini hiç bir Fenerbahçeli unutmaz.
2 sinin de yolu açık olsun. Kaderleri güzel olsun.