Bu trade yapan robot islemleri kapatilmadan borsa isi zor,
Onlar hisse 3 lira 5 liraya bakmiyor ucuzmuş pahalıymis oda onemli degil, ne kar etti gun sonu bu onemli
Alici olmadigi icin suan durum bu.
Printable View
Bu trade yapan robot islemleri kapatilmadan borsa isi zor,
Onlar hisse 3 lira 5 liraya bakmiyor ucuzmuş pahalıymis oda onemli degil, ne kar etti gun sonu bu onemli
Alici olmadigi icin suan durum bu.
Diğer hisseleri satıp full hulk a girmek çılgınlık mı olur??
(30 hisseleri diğerleri )
halim selim bir şekilde 4,70 gibi ikili dip daha sağlam alım yeri olabilir mi, ama sert yukarı yada aşağı hareket için bir şey söylemek zor. Şuan tek doğru sektör farkı olarak görüyorum. Pahalı bim daha pahalı oldu, yada Migros güzel hareketler yapıyor, yani sektör önemli.
25 den PEGİ 50 lot-50 lot şeklinde alım yapmayı 65 lirada Tüpraş düşünüyorum. PEGİ devasa ana trendin altında 3-5 kademe ile. Orayı kırsa bile bir süre sonra geri gelecektir.
Osisa kardeş 97 yılında ilk senedimi aldım arkasından Rusya krizi atlattım. Gerisini zaten biliyorsun. Tl bazında çok büyük para İle ayrıldım. Ama altın bazında elde var aynı altın oldu. Çünkü 500 gram altın bozdurmuştum 2003 yalında 530 gram altın alabildim. Stresim kar kaldı. Bu kadar yeter sanırsam.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://www.amerikaninsesi.com/a/cor...i/5334385.html
Esnafın hali harap ..sirkeci .. herzaman iğne atsan yere düşmeyecek yerlerden biri istanbul’da
Yalnız dikkatimi çeken bu haliyle bile aslında risk corona açısından ..yani esnaf işine gitmek zorunda
İşi olan dışarı çıkmak zorunda ..bu zorunluklar bu meretin yayılmasına sebep oluyor birazda