ABD deki isyancılar fedin para bastığı binayı ele geçirirseler
o zaman borsalar düşer.
shortçular adresi isyancılara ulaştırsınlar.
620xyz :6931
newyork
usa
Printable View
ABD deki isyancılar fedin para bastığı binayı ele geçirirseler
o zaman borsalar düşer.
shortçular adresi isyancılara ulaştırsınlar.
620xyz :6931
newyork
usa
Bu ne kadar saçma bir yorum dur zenginleşmek falan dan bahsediyorsun kim büyümüş kim zenginlesmis çok merak ediyorum bizde işsizlik gırla senin o daralma yaşanıyor dediğin ülkelerin kişi başı düşen aylık geliri ne durumda acaba haa şunu desen anlarım demografik yapıdan dolayı dinamiklerini kaybediyor o zaman doğru derim esas iş yönetim de bitiyor tr nin büyümesi küçülmesi beni zerre ilgilendirmiyor çünkü ne benim gelirim nominal nede reel olarak yükselmiyor bu büyümeden benim payıma düşen birsey yoksa ben ona büyüme demem bu kadar basit evet genç dinamik bir demografik yapımız var niceliksel olarak ama niteliksel olarak çok ama çok gerideyiz sadece bir potansiyeliz ama gerisi yok 20-30 atasın da okuma yazma bilmeyen var hatta okuduğunu anlama desem oraya hiç girmiyeyim zaten başarılı olan kendini geliştiren ise senin o beğenmediğin yaşlı ülkelere dinamik olmak için gidiyor yani o potansiyeli elde tutacak bir yapımızda yok
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La casa de papel
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muthis yagmalar var avm ler talan olmus durumda
Butun dükkanlar yagmalanmis atese verilmis
Shortcu siyasi kardeslerimiz bu gece fed binasini yakar tahmin ediyorum :)
https://twitter.com/vatanmilletdava/...891172864?s=20
Aynen bu sekil
ABD deki isyan mevzusu nedir ?
Eyaletlere yayılmış bir olay mı
Azınlık mı yoksa kalabalık mı
Tam olarak mevzu neden çıkmış talepler neymiş bilen yazarsa sevinirim
Aksam seansı Son dakikalarda kısa yaptım. ..Trump n açıklaması bence o kadar da güvercin değildi. ..Olaylardan çok fazla dowun etkileneceğini sanmıyorum. ..Çinliler hisselerde satışa geçebilir diye düşündüm. ..Dow da cok gec de olsa bir satış olur diye düsunenlerdenim ve bence bu boğa tuzağı......
Değilse feci bir çıkış yapması lazım. ...Ben herkesin düşündüğü tarafta olmamayı tercih ettim....Boğa piyasası oluşunca bende uzun olacağım ama bir düşüş olur diye düsünüyorum
Pazartesi sabah 8.5 9 Dow un future ları kaderimi çizecek.....yatırım matirim önerisi degildir