Sevgili Thyshine, SASA yı bu kadar kârlı bir yapıya dönüşeceğini kimse tahmin edemezdi. Zamanında SASA öneren olduysa bile bunu mali okumayla değil sadece Teknik Grafik falcılığı ile yapmıştır. Hiçbir babayiğit "ben yıllar önce SASA nın mali tablosunda ışık görüpte almıştım" diyemez. 0,85 ten bende almış 1.01 den satmıştım, o ışığı görsem ben görürdüm. SASA işi tamamen patronun olağanüstü, tahmin edilemez bir başarısıdır. Mesela AKSA, KORDS geçmişte de şuan ki duruma geleceklerinin mali ipuçlarını veriyordu. Her dönem satışları başarılı, kârlı şirketlerdi bunlar. Ben SASA aldığımda mali yapısı çöptü. Zarar açıklardı, bir ton borcu vardı, alanında tek şirket değildi, rakibi çoktu vs... En kral mali ve bilanço analisti bile SASA da ışık bulamazdı, mümkünü yok. SASA olayı yatırımcısı için tamamen piyango bunu bilin. Şuan ki Polho o zamanki SASA yı arka cebinde mendil diye sallar. Değer yatırımı farklı bir alandır, şu fiyatlardan SASA alan dahi belki kısa vadede POLHO nun daha da üstünde kâr edebilir ama orta uzun vadede SASA, POLHO nun yanında figüranlık bile yapamaz
F5321 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.