Benim hesaba göre dolar yarın sabahı 14.40 olarak karşılayacak bakalım tutacak mı borsa bunun habercisi bence
sayfa 290
Dolar 18 lerde saat 16.30 da yazmışsın. Yarın öbür gün biri seni şikayet ederse başın girer belaya....
Printable View
Benim hesaba göre dolar yarın sabahı 14.40 olarak karşılayacak bakalım tutacak mı borsa bunun habercisi bence
sayfa 290
Dolar 18 lerde saat 16.30 da yazmışsın. Yarın öbür gün biri seni şikayet ederse başın girer belaya....
Bu iblis yonetim ne zaman cikip yol plani aciklayacak , kukla pandora nerelerde acaba umarim sirketi ogrenmistir aksiyon plani hazirdir
hisse 20.40 olmuş ,sabahtan beri bunla ugraş dur. sana ekmek çıkmaz buradan...
Ailelerden alım mi geldi acaba?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TKFEN
20,38 19,92 19,93 5,32 19,40 20,30 19,90 9.762.526 194.286.073,97 16:16
Hacim hala çok az, her gün 25-30 milyonlarda idi. Haber düşerse fişekler gibi....:drunk:
ADANA CEYHAN KÖMÜR DEPOLAMA KAPASİTE ARTIŞI SÖNMEZ ÇİMENTO YAPI VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Petrol-Doğalgaz-III. ve IV. Grup Madenler Petrokok, kömür ve diğer katı yakıtların depolama, sınıflama, ambajlama tesisleri ÇED Gerekli Değil 24.12.2021
ADANA ili CEYHAN, ilcesi ADANA YUMURTALIK SERBEST BÖLGESİ, SARIMAZI SB MAHALLESİ, 2. BULVAR, 5. CADDE, NO: 5/01 mevkiindeki SÖNMEZ ÇİMENTO YAPI VE MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından yapılması planlanan KÖMÜR DEPOLAMA KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince KÖMÜR DEPOLAMA KAPASİTE ARTIŞI projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir.
400bin m2 deki kiracımız yatırımda, yıllık 800bin dolar kira öder Tekfene....:yahoo::halay:
HAFTAYA cuma Yılın son günü alacaklar . . .
Hele bir toplayayım tablo yapayım sonra .